2777
2789
 نمیدونم چه کاری همچین ادم های ازدواج میکنم

ببین واس من نه معتاده نه نیزنه

ولی حرف بازه 

پدرمو در اورده 

دهنش بده😂

دهن بینه 

ب شدن ننه و داداشو دوس داره و ب حرف اوناس 

اولا میگف من تورو یه روز نبینم مبمیرم الان یه ماهه رفته یهو منو بلاک کرده با خانوادش 

عین بچه ها داره رفتار میکنه 

همشون عقده ای هستن

ببین خواهر خوبم ...همین بود یا همین شد ؟ببخشیدا جسارت میکنم چون هم هم علمشو دارم وهم درسش وتدریس میک ...

تو عقد که نمیفهمی اعتیاد اش ام این شش ماه فهمیدم  تو عقد خوب بود تا امدم خونه خودمون اون رو شو نشون داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عقد که نمیفهمی اعتیاد اش ام این شش ماه فهمیدم  تو عقد خوب بود تا امدم خونه خودمون اون رو شو ...

طلاق بگیر 

ببین اگ غیرت داره 

اگ در خودت میبینی ک بتونی درستش کنی 

تلاش کن 

ولی اگه نه

اگه لیاقتتو نداره 

جداشو 

سریع تر بهتر

تو عقد که نمیفهمی اعتیاد اش ام این شش ماه فهمیدم  تو عقد خوب بود تا امدم خونه خودمون اون رو شو ...

کاش بیشتر دقت میکردی وحیف از دوره قشنگ زندگیتون که چقد زود داره خراب میشه

دخترم منم یک زندگی ناموفق داشتم جدا شدم اونم از یک بیمار جنسی که چنان لطمه ای به روحم وارد کرد که بعد از سالها هنوز درگیر درمانم. دخترم احساس شما کاملا طبیعی. کاملا... نوشیدن دم نوش گل گاو زبان وسنبل الطیب و بادرنجبویه تا حدی به خواب راحت کمک میکنه. حتما و حتما دنبال هنر برو. هنر گمشده انسان عصرماست. گلدوزی خیاطی عروسک سازی شمع سازی پته دوزی کیف چرم ویترای نقاشی روی سفال نقاشی روی پارچه جواهر دوزی کار با انواع خمیرها کالیگرافی و اوووه هزار هنر دیگه. کنارش و بعد از بهبود کامل حال تون و بوجود آمدن تمرکز کامل درس تون رو ادامه بدید. دنیا منتظر شماست با کلی اتفاق خوب. آدم های خوب. روزهای خوب. فقط کافی ایمان داشته باشی به معجزه خدا و انرژی مثبت 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗