2777
2789
دردش خرج کردنه.ن بابا طبع بدنش سرد کلا با زنا نمیجوشه.خانوادم میگن چند سال ن خرجت میکنه ن محبت میکنه ...

مهریتو وقتی بخاطر بچه بخشیدی،پس چحوری بچه رو برده؟؟هم مهریو گرفته هم بچه رو برده!!!این ینی چی!!احتمالا از سادگیتون سواستفاده میکنه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
مهریتو وقتی بخاطر بچه بخشیدی،پس چحوری بچه رو برده؟؟هم مهریو گرفته هم بچه رو برده!!!این ینی چی!!احتما ...

مهریه رو وقتی بچه جنین بود بخشیدم الان س سالشه میگه تو مهریه نداری حق هیچ گله و شکایتم نداری

برام دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه رو وقتی بچه جنین بود بخشیدم الان س سالشه میگه تو مهریه نداری حق هیچ گله و شکایتم نداری

محضری نکردید مگه بخشیدن مهربه درقبال حضانت بچع؟؟

محضری نکردید مگه بخشیدن مهربه درقبال حضانت بچع؟؟

محضر رفتیم و ثبت شد .اونجا دلیل نخاستن من فقط بخشیدم ک بچه رو سقط نکنه چون قبلش ۳ تا سقط کرد ازم میگف نمیتونم خرج بچه بدم

برام دعا کنید 
محضر رفتیم و ثبت شد .اونجا دلیل نخاستن من فقط بخشیدم ک بچه رو سقط نکنه چون قبلش ۳ تا سقط کرد ازم میگ ...

حدس میزدم خیلی ساده باشید.اخه دختر کدوم دختر عاقلی میره محضر و مهریشو میبخشه🤦‍♀️🤦‍♀️

حدس میزدم خیلی ساده باشید.اخه دختر کدوم دختر عاقلی میره محضر و مهریشو میبخشه🤦‍♀️🤦‍♀️

چکار کنم من عاشق بچه بودم فکرم نمیکردم این اینقد عوضی باشه بخاد بعدها سوءاشتفاده کنه

برام دعا کنید 
چکار کنم من عاشق بچه بودم فکرم نمیکردم این اینقد عوضی باشه بخاد بعدها سوءاشتفاده کنه

در تعجبم چطور خونوادت اجازه همچین کاری رو دادن؟؟!!نمیدونم چی بگم،درواقع با دست خودت،راهها رو بروی خودت بستی

برو یه وکیل خوب بگیر اون راه نشون بده بچزونیش،اون داره سواستفاده میکنه

در تعجبم چطور خونوادت اجازه همچین کاری رو دادن؟؟!!نمیدونم چی بگم،درواقع با دست خودت،راهها رو بروی خو ...

اون خودش ی وکیل گردن کلفت داره ک همه درسا رو اون بهش میده من توان مالی برا گرفتن وکیل ندارم دادگاه هم رفتم گفتن تو با عقل کامل مهرتو بخشیدی در واقع صلح کردم ک هیچ راه برگشتی نیس

برام دعا کنید