2777
2789
نا خاسته بودن همه بعد میگم خونه بابام هیچ جایی نداشتم و ندارم برا همین تا الان موندم از خدا میخام طل ...

آخی عزیزدلم دلم گرفت واست خداکمکت کنه بحق فاطمه زهراکه شوهرت درست شه وطعم خوشی زندگیت رودرکنارپسرت بچشی 

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش ب سعادتت من پسر ۳ ساله دارم مهریه هم بخشیدم شوهرم همش میگه طلاق من بخاطر بچم دارم داغون میشم همش ...

چرا میخواد طلاقت بده؟حتما نقطه ضعف دادی دستش

چند سالتونه هردو؟شغلش چیه؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
عزبزجان اگ خاستی بیا باهات حرف بزنم منم دارم جدا میشم ولی تونستم خودمو جمع کنم

انقدر حالم بد نگو دلم بیشتر از این میسوزه که اصلا دنبالم نیست نه زنگ‌نه پیام نه دنبالم بیاد هیچی

انقدر حالم بد نگو دلم بیشتر از این میسوزه که اصلا دنبالم نیست نه زنگ‌نه پیام نه دنبالم بیاد هیچی

واس منم😂😂😂😂ب درککککککک بزار برن 

بزار زودتر برن 

به یه ورت باشه دختر

احتمالا یا برم سرکار یا شاید درس ام مو بخونم

افرین . از سنت استفاده کن. فعلا شرایط کافی داری کار خوبم گیر اومد برو . خودتو تا الانم اسیر بی همه چیز کردی زیادیه . مگه لیاقتتو کم میدونستی با معتاد زندگی کنی لیاقتت بالاست

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

شوهر منم همینجوریِ

حدود 20روز که اومدم خونه بابام

نه زنگ زده،نه پیام داده،نه اومده حرف بزنه بگه چه مرگته که رفتی خونه بابات

میفهممت

ادم معتاد و رفیق باز و کتک میزنه و فحش های زشت میزنه خرج زندگی نمیده به من پول نمیده هر هفته ام دعوا ...

ببین خواهر خوبم ...همین بود یا همین شد ؟ببخشیدا جسارت میکنم چون هم هم علمشو دارم وهم درسش وتدریس میکنم وهم از نظر سن وسال درحدی هستم که بخودم اجازه بدم بعنوان خواهرم مواردی را بهتون بگم...مطمنم که شما همچین مردی را واسه زندگیتون انتخاب نکردین ...چون این مواردی رو که شما اشاره کردین کار هیچ کس نیس که تحمل کنه

انشالله تو رو خدا برام دعا کنید

انشالله بحق فاطمه زهرامشکلت حل بشه انشالله هیچوقت ازپسرت جدانشی انشالله که خدامهرتووپسرتوبزاره تودل شوهرت که اذیتتون نکنه 

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت
شوهر منم همینجوریِ حدود 20روز که اومدم خونه بابام نه زنگ زده،نه پیام داده،نه اومده حرف بزنه بگه چه ...

درکت میکنم با تموم وجود تازه گاهی پیام میده بزو طلاق بگسر اگه من و پیدا کردی هیچ غلطی نمیتونی بکنی فقط پسام‌میده عصاب مو بهم بریزه