بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افرین . از سنت استفاده کن. فعلا شرایط کافی داری کار خوبم گیر اومد برو . خودتو تا الانم اسیر بی همه چیز کردی زیادیه . مگه لیاقتتو کم میدونستی با معتاد زندگی کنی لیاقتت بالاست
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ادم معتاد و رفیق باز و کتک میزنه و فحش های زشت میزنه خرج زندگی نمیده به من پول نمیده هر هفته ام دعوا ...
ببین خواهر خوبم ...همین بود یا همین شد ؟ببخشیدا جسارت میکنم چون هم هم علمشو دارم وهم درسش وتدریس میکنم وهم از نظر سن وسال درحدی هستم که بخودم اجازه بدم بعنوان خواهرم مواردی را بهتون بگم...مطمنم که شما همچین مردی را واسه زندگیتون انتخاب نکردین ...چون این مواردی رو که شما اشاره کردین کار هیچ کس نیس که تحمل کنه