بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم منم یک زندگی ناموفق داشتم جدا شدم اونم از یک بیمار جنسی که چنان لطمه ای به روحم وارد کرد که بعد از سالها هنوز درگیر درمانم. دخترم احساس شما کاملا طبیعی. کاملا... نوشیدن دم نوش گل گاو زبان وسنبل الطیب و بادرنجبویه تا حدی به خواب راحت کمک میکنه. حتما و حتما دنبال هنر برو. هنر گمشده انسان عصرماست. گلدوزی خیاطی عروسک سازی شمع سازی پته دوزی کیف چرم ویترای نقاشی روی سفال نقاشی روی پارچه جواهر دوزی کار با انواع خمیرها کالیگرافی و اوووه هزار هنر دیگه. کنارش و بعد از بهبود کامل حال تون و بوجود آمدن تمرکز کامل درس تون رو ادامه بدید. دنیا منتظر شماست با کلی اتفاق خوب. آدم های خوب. روزهای خوب. فقط کافی ایمان داشته باشی به معجزه خدا و انرژی مثبت
پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗