شوهرم تو گوشیم یه پیامی دید از مامانم که به خانواده شوهرم توهین کرده بود یادم رفته بود پاک کنم شوهرم روی خانوادش حساسه برگشت به من گفت با خانوادت باید قطع رابطه کنی وگرنه میری خونه بابات چه تلفنی چه رفت و آمدی باید قطع کنی بفهمم با مامان و خواهرت رابطه داری میذارمت خونه بابات فقط می تونی جواب تلفن باباتو بدی.بچه ها حالم خرابه من بیماری وسواس فکری و میگرن و سردرد تنشی دارم این مسائل برام سمه انقد تو شوکم نمی دونم فردا زنده میمونم یا نه الان باید چیکار کنم خدایا کمکم کن دارم دق میکنم تروخدا یه چیزی بگید
فقط خدا ب دلم نگاه کنه ..کاش فقط چند روز باشه یا چند ماه مامانم مریضه میترسم بلائی سرش بیاد
دیگه کاریه که شده چند روز در موردش حرف نزن اگه چیزی هم گفت جواب نده
از خانوادش آتو نداری؟
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
اگه کاری باهات ندارن چرا اجازه میدی مامانت بدشونو بگه؟ احترام به خانواده ی شوهرت یعنی احترام به شخص شوهرت
بنظرم حق داره شوهرت عصبانی بشه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
میدونم حق داره بخدا می دونم...باید الان چه غلطی کنم من میمیرم خانوادم رو نبینم دووم نمیارم
حالا یه چند روزی رو به احترام شوهرت قطع رابطه کن در موردشونم با شوهرت حرف نزن ان شاء الله عصبانیتش فروکش میکنه سعی کن هیچ وقت خودتو بین شوهرت وخانوادت نزاری یه جور مدیریت کن که نتونن ضربه هاشونو به تو بزنن اگه گله ای کم کاری هست نیان به تو بگن