2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

870 بازدید | 59 پست

شوهرم تو گوشیم یه پیامی دید از مامانم که به خانواده شوهرم توهین کرده بود یادم رفته بود پاک کنم شوهرم روی خانوادش حساسه برگشت به من گفت با خانوادت باید قطع رابطه کنی وگرنه میری خونه بابات چه تلفنی چه رفت و آمدی باید قطع کنی بفهمم با مامان و خواهرت رابطه داری میذارمت خونه بابات فقط می تونی جواب تلفن باباتو  بدی.بچه ها حالم خرابه من بیماری وسواس فکری و میگرن و سردرد تنشی دارم این مسائل برام سمه انقد تو شوکم نمی دونم فردا زنده میمونم یا نه الان باید چیکار کنم‌ خدایا کمکم کن دارم دق میکنم تروخدا یه چیزی بگید 

خودتو بزن به مریضیییی

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

ای وای بگردم، قانعش کن بگو مادرم گفته، تقصیر  من چیه؟؟!

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث کن بعد خودتو بزن مریضیییی غش کن

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

من هزاری دردودل کنم مادرم اجازه توهین نه تنها بخودش بمنم نمیده

الان شوهرت داغه زیاد سربسرش نذار چنروز بگذره ارومتر میشه 

وقتی نیست با مادرت تماس بگیر جریانو تعریف کن نهایت از دل شوهرت دربیاره

تازه ۲۹ بهمن اولین سالگرد ازدواجمون بود

اخی☹💔

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

الان عصبانی بوده..بعدا که اروم شد یک توجیه درست و حسابی بکن که فراموش شه

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.