2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 59 پست

پاشو برو خونه بابات

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر روز خدا انقد استرس دارم همه نوع مشکلی هر روز تجربه میکنم دیگه براش عادی شده

بگردم گلم🌷

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

خخخخخ.

یه روز شوهر منم از پشت در خونه بابام اینا شنیده بود که مامانم و ابجیم به خانوادش توهین کردن....یکی دو ماه قهر کرد بعد بابام آشتیشون داد....اما توی اون یکی دوماه من اصلاااا به شوهرم فشار نیاوردم.سخت بود تحمل این موضوع اما خواستم احساس نکنه پشتش نیستم.و هنینطورم شد‌.از لج افتاد و بابام آشتیشون داد

برا منم زیاد پیش اومده صب یادش میره

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

عزیزم بزار یه چن روزی اروم بشه بعد باهاش صحبت کن بگو که مامانم عمدی اونو نگفته که بعدشم اون مادرمه گناه داره نمیتونه دوریمو تحمل کنه اگه توهم باشی هیچ وقت مادرتو کنار نمیزاری

بخاطر یه پیام بی ارزش نمیشه که ادم مادرشو بزاره کنار 

هیچی ترسیدم عیب نداره ی چند روز مشکلی نیست حالا بگو اگر تو ب خونوادت حساسی خوب منم حساسم بعدشم من وس ...

من فکرمریضی میکنم مثلا همش فکر میکنم سرگیجه دارم و انقد فکر میکنم میاد سراغم ۴ ساله دارم داروی ضد افسردگی میخورم