شوهرم تو گوشیم یه پیامی دید از مامانم که به خانواده شوهرم توهین کرده بود یادم رفته بود پاک کنم شوهرم روی خانوادش حساسه برگشت به من گفت با خانوادت باید قطع رابطه کنی وگرنه میری خونه بابات چه تلفنی چه رفت و آمدی باید قطع کنی بفهمم با مامان و خواهرت رابطه داری میذارمت خونه بابات فقط می تونی جواب تلفن باباتو بدی.بچه ها حالم خرابه من بیماری وسواس فکری و میگرن و سردرد تنشی دارم این مسائل برام سمه انقد تو شوکم نمی دونم فردا زنده میمونم یا نه الان باید چیکار کنم خدایا کمکم کن دارم دق میکنم تروخدا یه چیزی بگید
فقط خدا ب دلم نگاه کنه ..کاش فقط چند روز باشه یا چند ماه مامانم مریضه میترسم بلائی سرش بیاد
دیگه کاریه که شده چند روز در موردش حرف نزن اگه چیزی هم گفت جواب نده
از خانوادش آتو نداری؟
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
اگه کاری باهات ندارن چرا اجازه میدی مامانت بدشونو بگه؟ احترام به خانواده ی شوهرت یعنی احترام به شخص شوهرت
بنظرم حق داره شوهرت عصبانی بشه
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
میدونم حق داره بخدا می دونم...باید الان چه غلطی کنم من میمیرم خانوادم رو نبینم دووم نمیارم
حالا یه چند روزی رو به احترام شوهرت قطع رابطه کن در موردشونم با شوهرت حرف نزن ان شاء الله عصبانیتش فروکش میکنه سعی کن هیچ وقت خودتو بین شوهرت وخانوادت نزاری یه جور مدیریت کن که نتونن ضربه هاشونو به تو بزنن اگه گله ای کم کاری هست نیان به تو بگن