2777
2789
عنوان

داشتیم مثلن میرفتیم طلاق بگیریم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 83 پست
یه جور گفتی من دیگه اون دختر ۱۷ ساله نیستم تو دلم گفتم الان میگی زن ۳۰ ساله ای.. هنوزم سنی نداری تا ...

اخ امضات اتیشم زد منم نفر اول پسرم نیستم اول باباش بعد مادر بزرگش بعد عموش بعد من

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
تو موقعیت این بنده خدا قراز نگرفتی. انشالله که هیچ وقت براتون اتفاق نیوفته. 

اتفاقا من تو موقعیت بدترش قرار دارم..باز شوهرش گفته دوست دارم طلاقت نمیدم شوهر من 5 ماهه قهره میگه جدا شیم اونم سر دلایل مسخره ک تو تاپیکام هس

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر دعوات بچه گانه بود :\ بعد ادمی که قبلش دست روت بلند کرده چطوری یهو مهربون شده کمربند بزنی بهش و هیچی نگه؟😐

بعد مگه زندگی جر و بحث و دعواست که میگی دیگه ۱۷ سالم نیست دیگه بلد شدم باهات دعوا کنم

یه جور گفتی من دیگه اون دختر ۱۷ ساله نیستم تو دلم گفتم الان میگی زن ۳۰ ساله ای.. هنوزم سنی نداری تا ...

اره. بخدا من روزی هزار بار شکر میکنم کسی نیومد منو ۱۸ نگرفت . هر چی سنم بالا تر میره رفتارم بهتر میشه. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اتفاقا من تو موقعیت بدترش قرار دارم..باز شوهرش گفته دوست دارم طلاقت نمیدم شوهر من 5 ماهه قهره میگه ج ...

😔😔😔😔😔 انشالله که حل بشه عزیز❤

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

خوشبحالتون دلم خواست❤

کتک؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند