2777
2789
عنوان

داشتیم مثلن میرفتیم طلاق بگیریم😐

1213 بازدید | 83 پست

با دعوای صبح بعد هی می یومد میگفت خراب کردی وفلان دیگه طاقت نیاوردم جیغ زدم وگریه کردم بهش فهشم دادم بهش گفتم مرتیکه اشغال تو اگه نیومده بودی من الان راحت داشتم زندگیمو میکردم تو سن من الان دخترا نشستن پارو پا انداختن جلو تلوزیون یا کتاب ودرس میخونن ومامانشون همه کاراشونو میکنه با تو ازدواج کردم که در آرامش باشم خوشحال باشم نه اینکه کتکم بزنی سریع باش لباساتو بپوش عوضی منو طلاق بده اونم میگفت میخوای چیکار کنی بعد از طلاق گفتم فک نکن میرم پیش خانوادم نه میرم یه جای دور زندگی میکنم شوهر میکنم که بهم احترام بذاره براش ارزش داشته باشم اونم کات زد گفت ها نکنه یکی هست نمیگی وفلان بعدهم گفتم بخدا اگه به این رفتارت ادامه بدی با یکی دیگه میرم اینجا دیگه وحشتناک شد😂😂چنان داد زد بغض کرد که نگو جیغ میزدم نمی خوامتتتتت بخدا خسته شدم اونم چشاش قرمز شده بود😐ورفت تو اتاق دیگه رفتم دیدم داره  رفته لای پتو دلم سوخت ولی رو ندادم بهش کمربند برداشتم به حرسمو خالی کردم 3تا زدم با تمام قدرتم دلم خنک شد واقعن اون لحظه گفتم فک نکن کسی رو ندارم میتونی منو بزنی الان دیگه اون دختر 17ساله نیستم تو سری خو الان 19سالمه و خودم میتونم از خودم دفاع کنم اونم انگار براش خیلی سخت بود حرفام دلم یه جوری شد رفتم بغلش کردم و بعد باز جری شدم نمیدونم انگار یه حس تنفر ودوست داشتن همه با هم کات کرده بود به زور بلندش کردم باز شروع کرد چته سرم درد میکنه وفلان گفتم لباست بپوش بریم دادگاه به زور پوشید منم پوشیدم رفتیم سوار ماشینم شدیم نصف راه زد بقل گفت تو میدونی دادگاه کدوم طرفه😐گفتم نه گفت پس من الان کجا برم گفتم سریع زنگ بزن به دوستش که طلاق گرفته وخانومم هس بپرس که آدرسش کجاست اونم با گوشی ور میرفتن میزاشت رو گوشش که مثلن زنگ میخوره بعد از چند دقیقه گفت بر نمی داره ودور زد طرف خونه 😐لوپمو کشید گفت تو خواب ببینی طلاقت بدم من دوستت دارم تو هم دوسم داری بعد هم معذرت خواهی کرد بخاطر کتک 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسنیم ولی رفتارامون زمین تا آسمون متفاوته.کاش بزرگتر میشدی بعد ازدواج میکردی

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

سنی نداری آور میدونی این قضیه قراره برات تو 22 سالگی با یه بچه اتفاق بیوفته جدا شو. ولی اگ میدونی بخاطر لجبازی بچه گانه ش رو خودتون کار کنید 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

دیوانه کی بودین شما 😁😁😂.. انشالله که این جوری نشه . 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

منتظر دادگاع بودم ک

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃