2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 162 پست
خب باید یه پارچ اب سرسفره میزاشتی...والا من بچم از سر غذا صد دفعه بلندم میکنه هیچی نمیگم..

اخه اون بچس نمیفهمه،حالا یبار اشتباه کردم اب نیاوردم نمیشه اون پاشه بیاره ،کم کارمیکنم یبار کمکم کنه چی میشه کمکم نکرد چرا اب بریزه تو غذام

واقعا یه اب دست شوهرت دادن انقد داستان داره اون بدبخت صب تا شب دنبال یه لقمه نون میگرده

،😒😒😒وظیفشه زن نمیگرفت،یبارم اون کمک کنه ابو بیاره زمین دهن باز نمیکنه دقیقا مث وقتایی ک ما زنا کم خرج میکنیم و مراعات میکنیم ک شوهره فشار نیاد روش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون دیگه حالم از خودم بهم میخوره خودمو حبس کردم تو اتاق فقط حرص میخورم اون عین خیالشم نیس

نکن دختر ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس 

حال خوب خودتو اولویت قرار بده نه راصی کردن دیگران

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
عزیزم من ک باهاش زندگی نکرده بودم قبل ازدواجم این چیزا مشخصنیس الان فهمیده من قهرم بکنم نمیتونم دووم ...

حالا که گذشته. و زیر یه سقفین. ولی دروان نامزدی و آشنایی رو میزارن واسه آشنایی طرفین. ولی لطفا اعتماد به نفستو ببر بالاگ قهر هم کرد محل نده. نهایت چند روز کم محلی کنه یا بی محلی کنه. وقتی ببینه برات مهم نیست از موضعش برمیگرده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خب نقطه ضعفتو پیدا کرده قهر میکنه تو منت کشی میکنی این بار تحمل کن نرو سمتش محلش نزار تا حساب کار دس ...

اره منم الان از ساعت۸تو اتاقم پتوم براش نبردم بزار یخ بزنه فردام از این اتاق بیرون نمیرم ک نبینمش

تقصیر خودته که از یه قهر مسخره انقدر میترسی حالا الان واسه اون مهمه قهر کردی؟ رفته خوابیده واسه خودش ...

اره گرفت خوابید خب چیکار کنم بقران حرص میخورم روانی میشم وقتی قهره حالم بده حتی غذام نمیخورم

اره گرفت خوابید خب چیکار کنم بقران حرص میخورم روانی میشم وقتی قهره حالم بده حتی غذام نمیخورم

رو خودت کار کن جلو خودت رو بگیر

داره از نقطه ضعفت سوء استفاده میکنه. 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

اسی اولا که تو که اخلاق شوهرتو میدونی که سرسفره اب میخوره

چرانیاوردی

حالاگیریم که یادت رفت

ولی خب چرا اسی بره

مگه نه هردوشون سر شام نبودن

خب اب میخواست خودش پامیشد

حالا اگه اسی شامش تموم شده بود یه چیزی

زورگویی که نشد که

اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
،😒😒😒وظیفشه زن نمیگرفت،یبارم اون کمک کنه ابو بیاره زمین دهن باز نمیکنه دقیقا مث وقتایی ک ما زنا کم ...

اگه اون وظیفشه توام وظیفته

میدونی چقد ثواب داره آب دادن دست همسر ب خدا اگه میدونستی با کله آب میدادی بهش

چرا دوام نمیاری عزیزم.. والا من اصلن زمان قهر منت کشی شوهرمو نمیکنم اینقد بی محلش میکنم تا خودش شروع ...

اخه این خیلی مغروره تا چند روزم قهر باشم سراغم نمیاد منم تو این خونه تک وتنها روانی میشم اون برا خودش میره سرکارو بیرون شب برمیگرده