2777
2789
عنوان

ذهنم درگیره

181 بازدید | 33 پست

دوستان من خیلی ذهنم درگیر این موضوعه ک یسال دیگه بمونم پشت کنکور برای پزشکی یا نه؟

مشکل اصلیم هم اینه همش فک میکنم تو این جامعه آدمایی ک رشته های تاپ تجربی رو خوندن موفقن و من اگه برم یه رشته دیگه اصلا جایی تو این جامعه ندارم و حس سرخوردگی بهم دست میده

بنظرتون چیکار کنم :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا درست فک کردی یه سال ک سهله دوسالم شد بمون ولی بخون و قبول شو بزرگتر ک بشی بری تو جمله میفهمی من یه پسررو دیدم تو ۳۷ سالگی تازه داشت میخوند برای پزشکی یا دندونپرزشکی بخون پشیمون نمیشی

بنظرم این حسو از خودت دور کن ماهم یه زمانی فک میکردیم هرکی کارمند نباشه بدبخته.ذهنیتیس که از بچگی بخ ...

نمیدونم چطوری دور کنم

حس میکنم همه آدمای موفق جامعه همه کسایی ک بهشون اهمیت میدن دکترن

حس میکنم اگه برم رشته ای غیر از ۳ رشته تاپ تجربی تا آخر عمر حس بد بهم دست میده هر چند هدفم مهاجرته و اینجا موندن نیست اما نمیدونم چرا مدام در پسزمینه ذهنم این حسو دارم

دقیقا درست فک کردی یه سال ک سهله دوسالم شد بمون ولی بخون و قبول شو بزرگتر ک بشی بری تو جمله میفهمی م ...

اره منم میدونم اما شرایط جامعه طوریه آدم میترسه دوباره پشت بمونه

جنگ و گرونی و هزارتا چیز دیگه

همین امسالم همش زیر سایه جنگ درس خوندیم

نمیدونم چطوری دور کنمحس میکنم همه آدمای موفق جامعه همه کسایی ک بهشون اهمیت میدن دکترنحس میکنم اگه بر ...

رشته های تاپ ریاضی وانسانی هم هستن میتونی چندتا کتاب انسانی رو بخونی امکان قبول شدنش هم بیشتره من تجربی بودم انسانی شرکت کردم مترجمی خوندم

اره منم میدونم اما شرایط جامعه طوریه آدم میترسه دوباره پشت بمونهجنگ و گرونی و هزارتا چیز دیگههمین ام ...

خوب حالا مثلا نمونی بری یه رشته ی معنولی چی عوض میشه؟چندسال دیگ ب حرفم میرسی

رشته های تاپ ریاضی وانسانی هم هستن میتونی چندتا کتاب انسانی رو بخونی امکان قبول شدنش هم بیشتره من تج ...

فک میکنم خیلی طول میکشه این پروسه دیگه

بخوام با کتاب های رشته انسانی و ریاضی آشنا بشم یه مقدار طول میکشه

خوب حالا مثلا نمونی بری یه رشته ی معنولی چی عوض میشه؟چندسال دیگ ب حرفم میرسی

اخه گفتم هدف اصلیم مهاجرته

باید هر چه سریعتر وارد این پروسه شم

اگه یه سال دیگه بمونم پشت زمانم میره

دقیقا درست فک کردی یه سال ک سهله دوسالم شد بمون ولی بخون و قبول شو بزرگتر ک بشی بری تو جمله میفهمی م ...

خب تو سیو هفت سالگی قبولم بشه باید هشت سال بخونه تازه میشه پزشک عمومی اونم تو ۴۵ سالگی که درامدی هم نداره.بعد اینم درنظر بگیر که پزشکا معمولا متعلق به خودشون نیستن مثل سوپرمارکتی که هشت صبح میاد دوازده شب میره میلیاردهم دربیاره که میخواد استفادشو ببره

فک میکنم خیلی طول میکشه این پروسه دیگهبخوام با کتاب های رشته انسانی و ریاضی آشنا بشم یه مقدار طول می ...

یا یکیشون چندتا کتابه اونام حفظ کردنین ریاضیشونم بالا میزنی کلاس کنکورم رفتی؟