2777
2789
عنوان

چند سال پیش با کسی دوست بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 26 پست

اونم خیلییی التماسم میکرد باهاش بمونم نمیخاستم عذاب میکشیدم وقتی میگفت دوست دارم دلم رحم میومد میگفت بدون من دیووونه میشه بهم گفت میخام باهات ازدواج کنم بزرگترین آرزوم اینه که همش پیشش باشم شبا خابمو میبینه و ......

ولی به خاطر اذیت کردناش ازش جدا شدم

چند باری خاست برگردم گفتم نه

بعد یه ماه جدایی گفت(( کادویی که برات گرفتمو به دوست دختر سابقم دادم اون عشق اول من بود تموم این مدت باهاش بودم و تو رو واسه اینکه تنها نباشم میخاستم

از قیافت خوشم نمیومده بهش علاقه نداشتم واسه وقت گذرونی میخاستمت اینا رو گفت قلبممممم به درد اومد))

جون مامانشو قسم خورد دستشو رو قرآااااان گذاشت که من عشق اولشم و اون دختر رابطه نداره و خیانت نکرده بهم

گاهی اوقات میگم حرفاش دروغ بود ولی چرا دست رو قرآن گذاشت چرا هی دوستشو واسطه میکرد تا آشتیمون بده

یعنی دوستش نمیدونست با اون دخترست

خدا لعنت کنه تموم مردایی رو که با احساس دخترا بازی میکنن 

یه روزی خودش دوست صمیمیش خاهرش جواب پس میدن؟! 

روزی یکی وارد زندگی خاهرش میشه که سعی کنه اونو از شوهرش جدا کنه و شوهره با یه دختر دیگه بره ؟!

روزی یکی وارد زندگی دوستش میشه که واسطه آشتیشون شه با اینکه میدونه با یکی دیگست؟!

روزی یکی وارد زندگی خودش میشه که همون اذیتایی که سرم کرد سر خودش کنه؟!

راجب دوست دختر سابقش نظر نمیدم چون به نظرم حق داشته دوسش داشته سعی کرده برگرده

ولی به خودش خاهرش رفیقش همچی حقی رو نمیدم امیدوارم خدا براشون جبران کنه😔😔

واقعا زمین گرده؟!😔

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

دلت خوشه .. مرد تنوع طلب خیانت هم میکنه به راحتی .. کسی که مثل خروس همش دنبال مرغ بگرده زیاده و فقط ...

نبودید تو یک تاپیک

۹۰درصدشون نظرشون همونیم بود که گفتم

هر چی که بین من و اون بود از جنس گـــنــاه شد اون دنیا هم تـــبـاه شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر که رفت ادم سالمی نیست پس چن سالته؟

من الان ۲۸ سالمه .. ولی زمانی که باهاش اشنا شدم ۶ سال پیش بود ۴ سال دوست بودیم ..الان ۲ سالی میشه کات کردیم و هر کی رفته سر زندگی خودش ولی من هنوز مجردم ارامش منو بهم ریخته رفته خدا جوابشو بده البته خدا جوابشو داره میده از دور صداش میاد 

من ناخواسته کارهاش و رفتاراش یادم میاد .. شبا تاصبح تو خواب تو دلم حرفشو میزنم .. تا صبح چند بار بلن ...

عزیزممم .خیلی سخته.سعی کن اصلا مرور نکنی اصلا ادم دیونه میشه.منم خابش زیاد میبینم دلتنگ تر میشم.

کلیپای دکتر هلاکویی ببین

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
من الان ۲۸ سالمه .. ولی زمانی که باهاش اشنا شدم ۶ سال پیش بود ۴ سال دوست بودیم ..الان ۲ سالی میشه کا ...

میفهممت

دقیقا تو حساس ترین دوران زندگیت فک کنم بخاطرش به کلی خواستگار جواب رد دادی الان موندی

چقدر سخت💔

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
اونم خیلییی التماسم میکرد باهاش بمونم نمیخاستم عذاب میکشیدم وقتی میگفت دوست دارم دلم رحم میومد میگفت ...

دقیقا واسه منم قسم زیاد میخورد .. اینا فقط بلدن قسم بخورن همین ..با قسم زیاد جذب میکنن من فهمیدم هر کی قسم زیاد بخوره یه جای کارش میلنگه...

الان ولی مورد من یه جورایی داره تاوان پس میده خبر دارم 

میفهممت دقیقا تو حساس ترین دوران زندگیت فک کنم بخاطرش به کلی خواستگار جواب رد دادی الان موندی چقدر ...

به خاطرش مثل اسکلها میرفتم دانشگاه میومدم.. اصلا نمیدونی چقدر به حرفاش گوش میدادم .. رفتم مشهد چقدر براش دعا کردم .. چقدر نذر و نیاز کردم خدا فقط خبر داره 

دقیقا واسه منم قسم زیاد میخورد .. اینا فقط بلدن قسم بخورن همین ..با قسم زیاد جذب میکنن من فهمیدم هر ...

دقیقا کسی که راست میگه زیاد قسم نمیخوره👌

امیدوارم حال دلت خوب بشه و خوبم بمونه عزیزم❤💗

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

به خاطرش مثل اسکلها میرفتم دانشگاه میومدم.. اصلا نمیدونی چقدر به حرفاش گوش میدادم .. رفتم مشهد چقدر ...

😔😔😔

هر کس به طریقی ضربه میخوره و تاوانشو میده

تاوان اشتباه

برا تو هم ظاهرا گرون تموم شده

زودتر ازدواج کن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
😔😔😔 هر کس به طریقی ضربه میخوره و تاوانشو میده تاوان اشتباه برا تو هم ظاهرا گرون تموم شده زودت ...

اگه خواستگار خوبی بیاد حتما ازدواج میکنم نه اینکه فقط به خاطر فراموش کردن اون .. برای خودم برای آرامش و حال خودم واسه زندگیم 

اگه خواستگار خوبی بیاد حتما ازدواج میکنم نه اینکه فقط به خاطر فراموش کردن اون .. برای خودم برای آرام ...

آفرین