2777
2789
عنوان

چند سال پیش با کسی دوست بودم

248 بازدید | 26 پست

سلام چند سال پیش با یکی دوست بودم.. ۴ سال وقتمو براش گذاشتم اخرش هیچی . کلی قول و قرار گذاشت و وعده داد منم یه طرفه عاشقش شدم .خیلی دوسش داشتم دنیام شده بودن اون ..ولی خیلی چیزا رو ازش نمیدونستم معلوم شد ادم خوبی نبود و نیست.بعد چهارسال یه بار ناشناس رفتم سراغش بعدم گفتم کی هستم گفت من اصلا نمیخواستمت تو بودی که منو میخواستی.. باورتون نمیشه چقدر اون زمان قول و قرار باهام گذاشت چقدر قربون صدقم میرفت ای خدا .الان تو این چند سالی که باهاش نیستم از لحاظ روح و روان خیلی عذاب میکشم.هم نفرینش میکنم هم از کاراش گریه میکنم هم دلم برای بدبختیاش میسوزه هم حالم ازش بهم میخوره.خواستم بگم به هر کسی راحت اعتماد نکنید هر کسی لایق قلب مهربونتون نیست.برام دعا کنید به آرامش روحی برسم و با یه ادم درست و خوب ازدواج کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان واسه کسی که زندگیمو نابود کرد دعای خیر کردم

بعد تو اونوقت کسیو که زمانی عاشقش بودی نفرین کردی؟مطمئنی عاشقی؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
مرسی که درک میکنید امیدوارم خدا به همه ماها صبر و تحمل زیاد بده و فرق شایسته ای رو سر راه ما قرار بد ...

ارزوم اینه ی ثانیه فکرم ازاد باشه سمتش نره 

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
من الان واسه کسی که زندگیمو نابود کرد دعای خیر کردم بعد تو اونوقت کسیو که زمانی عاشقش بودی نفرین ...

گاهی هم دعا میکنم هم نفرین ولی واقعا عاشقش بودم شاید باور نکنی ولی خیلی کارها براش کردم ولی به چشمش نیومد و براش ذره ای ارزش نداشت و نداره و الانم یه مدت رفت سراغ یه زن طلاق گرفته که بچه هم داره 

ارزوم اینه ی ثانیه فکرم ازاد باشه سمتش نره 

من ناخواسته کارهاش و رفتاراش یادم میاد .. شبا تاصبح تو خواب تو دلم حرفشو میزنم .. تا صبح چند بار بلند میشم سر جام میشینم یاد کاراش میوفتم .. با گریه باز میخوابم 

گاهی هم دعا میکنم هم نفرین ولی واقعا عاشقش بودم شاید باور نکنی ولی خیلی کارها براش کردم ولی به چشمش ...

بهتر که رفت ادم سالمی نیست پس

چن سالته؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
دوستی قبل ازدواج خیلی خوبه اون مرد در آینده به همسرش خیانت نمیکنه :کارشناسان  نی ...

دلت خوشه .. مرد تنوع طلب خیانت هم میکنه به راحتی .. کسی که مثل خروس همش دنبال مرغ بگرده زیاده و فقط با یه مرغ سیر نمیشه