2777
2789
واقعا قلبم شکست نمیدونین جلو اینه نمیتونستم برم حتا ب عزیزترینام هم نتونستم بگم با من چه کرد

منم یه دوست پسر داغونی داشتم...بعد دوسال تحقیر و تهمت و هردفعه میومد با گریه زانو میزد جلوم که ببخشمش و خواهرشو واسطه میکردو ... بعد دو سال بهم گفت من ازت بدم میاد..از بابات و مامانت بدم میاد...از پوست صورتت بدم میاد..از موهات بدم میادد(فقط یه استیکر لبخند واسش فرستادم و از کل زندگیم بلاکش کردم

جونمو برداشتمو رفتم

خیلی مشکل داشت خیلی باهاش ساختم.بهم تهمت میزد میرفتم پیشش میگفت تو الان از بغل یکی دیگه پاشدی اومدی اینجا...از آخر اینارو بهم گفت.و چه خوب شد که گفت

واقعا قلبم شکست نمیدونین جلو اینه نمیتونستم برم حتا ب عزیزترینام هم نتونستم بگم با من چه کرد

دوست داشتن مث نگه داشتن دو سر کش میمونه

اگه یکی ول کنه دردش واسه اونیه ک سفت نگهش داشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم خیلی گرفته یه روزی عاشق شدم تا چن ماه اول رابطه همیشه مهربون بود باهام بعد از چن ماه در عرض یک ش ...

ببین من دوسال درگیر این قضیه بودم.. ما قصدمون ازدواج بود.. بهتره بگم من قصدم ازدواج بود... تو دوسال کلی پول ازم گرفت به بهانه ساختن زندگی و پس انداز و این حرفاوو خودم با چشام چندین بار خیانتشو دیدم.. وقتی ازش میپرسیدم چرا اینکارو میکنی.. میگفت نمیدونم..  مرد 28 ساله معنی وفاداری رو نمیدونست...

عین بچه های کوچیک فقط حرف بابشو گوش میداد..آخرشم باباش مثل نی نی دستشو گرفت برد یه شکلات خوشمزه (دختر دوستشو گرفت واسش) من و احساس و آبرو و مالمم که هیچی.. هیچی به هیچی

مردها موجودات نفرت انگیزی هستن.. هیچوقت تمام خودتو برا یه نفر.. حتی اگه نور چشماتم باشه خرج نکن...یه روزی میرسه که جز خودت هیچکی رو نداری... این تجربه منه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
منم یه دوست پسر داغونی داشتم...بعد دوسال تحقیر و تهمت و هردفعه میومد با گریه زانو میزد جلوم که ببخشم ...

خیلی دلم شکست ک بخاطر سکوتم بخاطر اینکه گناهاش و به روش نیاوردم من موندم مقصر و اون عاشق مثلا دل خسته

خیلی دلم شکست ک بخاطر سکوتم بخاطر اینکه گناهاش و به روش نیاوردم من موندم مقصر و اون عاشق مثلا دل خست ...

چه اهمیتی داره که حق با کی باشه؟؟؟؟؟

چرا همیت میدی به گذشته؟چرا الانتو خراب میکنی واسه گذشته؟؟؟

ببین من دوسال درگیر این قضیه بودم.. ما قصدمون ازدواج بود.. بهتره بگم من قصدم ازدواج بود... تو دوسال ...

بله متاسفانه مرد ب اون بزرگی خیلی احمق بود فک میکرد من خر میشم با حرفاش من فقط جونه رفتن نداشتم دیگ نا نداشتم

منم یه دوست پسر داغونی داشتم...بعد دوسال تحقیر و تهمت و هردفعه میومد با گریه زانو میزد جلوم که ببخشم ...

هیچ کردی لیاقت احساس یه دختر رو نداره...

نداره.. واقعا نداره

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
هیچ کردی لیاقت احساس یه دختر رو نداره... نداره.. واقعا نداره

یه طوری به من تهمت میزد که دوست صمیمیم میگفت نکنه واقعا بهش خیانت کردی!!!

اصن یه لکه ننگی در تاریخ زندگی من بود  

باو بلا نسبت من بگو ب خدا ب هیشکی قول ازدواج ندادم    

راستش به نظر من حتی معصوم ترین مرد ها هم حتما خرده شیشه دارن..

یه طوری به من تهمت میزد که دوست صمیمیم میگفت نکنه واقعا بهش خیانت کردی!!! اصن یه لکه ننگی در تاریخ ...

داستان این مردا کلا تکرار مکررات هست. همه ی سناریو هم هم مثل هم. یه دوستی داشتم با یه پسره 6 سال باهم تو یه دانشگاه بودند.. صبح تا شب باهم بودن.. آخرش پسره بهش گفت تو...اونجوری هستی..

ذاتشون خرابه..زیاد که رو میدی، زیادی که توجه میکنی.. الویت زندگیت که میشه.. هار میشن.