بچه ها من داداشم با یه دختری که توی محل کارش منشی هست آشنا شده و یه مدته که باهم دوست هستن و قصد برادرم ازدواجه اما دختره ۴ سال از برادرم بزرگتره و به برادرم هم گفته که بعد ازدواج نمیخواد بچه دار بشه هیچوقت و بچه دوست نداره.مامانم که اینارو فهمیده مخالف ازدواجشونه و به منم میگه که مخالفت کنم منم از اخلاق و خصوصیات اون دختر خوشم نمیاد اما از طرفی هم من نمیخوام برادرم و ناراحت کنم و دوست دارم باکسی که دوست داره ازدواج کنه.به نظرتون چه کار کنم؟طرف مامانم و بگیرم یا داداشم؟☹
بچه خیلی دوست داره اما خب اون دختر گفته که هرگز نمیخواد بچه دار بشه و برادرمم قبول کرده
این حرفی که دختره زده که بچه نمی خواد قطعا بعد ازدواج پشیمان میشه،من خودم مجردی اصلا بچه دوست نداشتم و حوصله بچه رو نداشتم می گفتم بچه نمیخوام اصلا،ولی بعد ازدواج تصمیمم عوض شد و قطعا معنی زندگیم رو با بچه هام چشیدم، خدارو هزار مرتبه شکر میکنم به خاطر بچه هام
موضع نگیر ولی به برادرت پیشنعاد بده قبل هر چیزی با هم برند مشاوره ...اونحا خودشون متوجه میشن ،که برای همک. ساخته شدند یا نه ..اینطوری شما همم بده نشدید ،هم اینکه یک درصد هم احتمال نمیره که برادرتون لج کنه و یر لجبازی ازدواج کنه