بچه ها من داداشم با یه دختری که توی محل کارش منشی هست آشنا شده و یه مدته که باهم دوست هستن و قصد برادرم ازدواجه اما دختره ۴ سال از برادرم بزرگتره و به برادرم هم گفته که بعد ازدواج نمیخواد بچه دار بشه هیچوقت و بچه دوست نداره.مامانم که اینارو فهمیده مخالف ازدواجشونه و به منم میگه که مخالفت کنم منم از اخلاق و خصوصیات اون دختر خوشم نمیاد اما از طرفی هم من نمیخوام برادرم و ناراحت کنم و دوست دارم باکسی که دوست داره ازدواج کنه.به نظرتون چه کار کنم؟طرف مامانم و بگیرم یا داداشم؟☹
به قول مانان بزرگم اونی که یکی نمیخواد دوتا دوتا میخواد
💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛 🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
منم همینو میگم اما وقتی مامانم و داداشم دعواشون میشه هرکدوم انتظار دارن طرف یکیو بگیرم
ب مادرت بگو دخالت نکنه
GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟♀️ But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot..."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بچه خیلی دوست داره اما خب اون دختر گفته که هرگز نمیخواد بچه دار بشه و برادرمم قبول کرده
زنا ب ای کلاس میگن بعدا بچه میارن بعدم دخالت نکن که چوب دو سر نشی
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم