بچه ها من داداشم با یه دختری که توی محل کارش منشی هست آشنا شده و یه مدته که باهم دوست هستن و قصد برادرم ازدواجه اما دختره ۴ سال از برادرم بزرگتره و به برادرم هم گفته که بعد ازدواج نمیخواد بچه دار بشه هیچوقت و بچه دوست نداره.مامانم که اینارو فهمیده مخالف ازدواجشونه و به منم میگه که مخالفت کنم منم از اخلاق و خصوصیات اون دختر خوشم نمیاد اما از طرفی هم من نمیخوام برادرم و ناراحت کنم و دوست دارم باکسی که دوست داره ازدواج کنه.به نظرتون چه کار کنم؟طرف مامانم و بگیرم یا داداشم؟☹
نه بعدش عقلش میرسه میگه خوب کاری کردید نمیدونم اسی جان چند سالته ولی عشق با هوس فرق می ...
میفهمم چی میگی اما برادرم واقعا خیلی این دختر و دوس داره و از جونش برای این دختر مایه میذاره و بااینکه موقعیت خوبی داره و خیلی دخترا دور و برش هستن اما برادرم فقط این دختر و دوس داره
میفهمم چی میگی اما برادرم واقعا خیلی این دختر و دوس داره و از جونش برای این دختر مایه میذاره و بااین ...
چشمش کوره عشقی هست که فکر میکنه شاید بتونه بعدا تو زنذگی اون دختر و تغییر بده اما سخت در اشتباهه و اینجور عشقا با این تفاوت های فرهنگی خیلی زود از هم میپاشه
من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐
بعضیارو اصلا درک نمیکنم ، برادر ایشون زیر بوته عمل نیومدن که...همونطور که موقع ازدواج دخترا خانواده نقش دارن و ببینن طرف مورد مناسبی نیست ،میگین حتما خانواده خیرتو میخوان و و و .... در اینجا هم این موضوع صدق میکنه !!!!!