2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 79 پست
نه بعدش عقلش میرسه میگه خوب کاری کردید  نمیدونم اسی جان چند سالته  ولی عشق با هوس فرق می ...

میفهمم چی میگی اما برادرم واقعا خیلی این دختر و دوس داره و از جونش برای این دختر مایه میذاره و بااینکه موقعیت خوبی داره و خیلی دخترا دور و برش هستن اما برادرم فقط این دختر و دوس داره 

میفهمم چی میگی اما برادرم واقعا خیلی این دختر و دوس داره و از جونش برای این دختر مایه میذاره و بااین ...

چشمش کوره عشقی هست که فکر میکنه شاید بتونه بعدا تو زنذگی اون دختر و تغییر بده اما سخت در اشتباهه و اینجور عشقا با این تفاوت های فرهنگی خیلی زود از هم میپاشه

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیارو اصلا درک نمیکنم ، برادر ایشون زیر بوته عمل نیومدن که.‌..همونطور که موقع ازدواج دخترا خانواده نقش دارن و ببینن طرف مورد مناسبی نیست ،میگین حتما خانواده خیرتو میخوان و و و .... در اینجا هم این موضوع صدق میکنه  !!!!!

🖤

بعضیارو اصلا درک نمیکنم ، برادر ایشون زیر بوته عمل نیومدن که.‌..همونطور که موقع ازدواج دخترا خانواده ...

حرف حق

انگار تحقیق فقط مال خانواده دختره

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
اتفاقا منم ازش میترسم😂اما خب به خاطر داداشم چیزی نمیگم و از دختره و پیش مامانم تعریف میکنم😑

اتفاقا کار اشتباهی میکنید،به داداشت بفهمون که انتخابش اشتباه و مادرت رو تحریک کن که شدیدا مخالفت کنه،داداشت عاشق شده در وکوره