2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 79 پست
بچه خیلی دوست داره اما خب اون دختر گفته که هرگز نمیخواد بچه دار بشه و برادرمم قبول کرده

این حرفی که دختره زده که بچه نمی خواد قطعا بعد ازدواج پشیمان میشه،من خودم مجردی اصلا بچه دوست نداشتم و حوصله بچه رو نداشتم می گفتم بچه نمیخوام اصلا،ولی بعد ازدواج تصمیمم عوض شد و قطعا معنی زندگیم رو با بچه هام چشیدم، خدارو هزار مرتبه شکر میکنم به خاطر بچه هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره خیلی پخته تره ممکنه بعدا مشکل به وجود بیاد

دقیقا اون موقه کسی بدبخت نمیشه جز دختر بیچاره😐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
داداشت میتونه کنار بیاد که بچه نخواد  اگه آره بزارید ازدواج کنن  اما اگه به شخصه من خودم ...

داداشم خیلی بچه دوس داره و هر بچه ای که میبینه کلی بغلش میکنه وعاشق بچه س اما خب از وقتی که اون دختر گفته که بچه نمیخواد داداشم هم گفته که راضیه

پسرایی که زن بزرگتر میگیرن اکثرااا چند سال بعد پشیمون میشن

دقیقا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
داداشم خیلی بچه دوس داره و هر بچه ای که میبینه کلی بغلش میکنه وعاشق بچه س اما خب از وقتی که اون دختر ...

جوگیر شده بعد دوسال از وصال که تب عشق یکم یی افته همین داداشت با دیدن بچه ها هی میگه مگه چشه بچه بیاریم

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

موضع نگیر ولی به برادرت پیشنعاد بده قبل هر چیزی با هم برند مشاوره ...اونحا خودشون متوجه میشن ،که برای همک. ساخته شدند یا نه ..اینطوری شما همم بده نشدید ،هم اینکه یک درصد هم احتمال نمیره که برادرتون لج کنه و یر لجبازی ازدواج کنه 

مامانت عاقلانه برخورد کرده مطمئن باش داداشت چند سال بعد پشیمون میشه 

مامانم هم میگه داداشم الان عاشقه و به همین خاطر منطقی فکر نمیکنه. اما خب داداشم خیلی دوسش داره و با خیلی از رفتارها و کارهاش کنار اومده

دقیقا اون موقه کسی بدبخت نمیشه جز دختر بیچاره😐

البته زیادم بیچاره نیست ۳۰ سالشه خودش این چیژا رو بهتر باید بدونه

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
البته زیادم بیچاره نیست ۳۰ سالشه خودش این چیژا رو بهتر باید بدونه

اره درسته 

ب شما چ ربطی داره ک مامانت میگه مخالفت کن🤣🤣کلا آدم تو این چیزا هر چی کمتر دخالت کنه بهتره مامانت ح ...

منم کلا کاری ندارم و سعی میکتم دخالت نکنم اما مامانم میگه چون برادرم با من صمیمی تره اگه من مخالفت کنم اون قبول میکنه🙁