2777
2789

🥺خسته شدمممم 

کلافم خیلی 

18این ماه لک داشتم البته بگم من تنبلی تخمدان دارم تازه این طوری شدم ورفتم دکتر و18هم لک داشتم 19پریود شدم تا 3روز بعد از 3روز لک داشتم روز 6نیومد 7هم نزدیکی که کردم باز لک دیدم 8هم لک تا الان که روز 13پریوم هس لک دارم 

دکتر بهم گفت کلومفین که تموم کردی بخاطر نامنظمی پریود که مشخص نیش کی تخمک آزاد بشه نزدیکی کن، میگم این طوری آیا میشه نزدیکی کرد بعد مشکلی پیش نمی یاد؟ من گیج شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین صد افرین هزار و سسیصد افرین

😲😲😲😲😲😲ینی چی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ببخشیدا دکترت خیلی بی سواده مگه میشه معلوم نباشه کی تخمک آزاد میشه من هرماه بعد مصرف قرص و آمپول سونو میرفتم بعد امپول آزاد سازی میزدم تا باردار شدم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ببخشیدا دکترت خیلی بی سواده مگه میشه معلوم نباشه کی تخمک آزاد میشه من هرماه بعد مصرف قرص و آمپول سون ...

نمیدونم بخدا گیج شدم الانم نزدیکی داشتم تو لک عصابم خیلی خورده به نظرت مشکلی برام پیش می یاد؟ 

آره به نظرم دکتر خوبی نیس باید عوذ کنم دکترمو

کسی با خوردن کلومیفن فک نکنم منظم بشه پریودش..اول دکترتو عوض کن برو تحت نظر ی دکتر خوب دوما قرص دوفاستون خارجی بگیر از داروخونه.بگو برای منظم شدن پریودم میخام وبگو ک بهت بگه از روز چند پریتون بخورید..پریودتون دیگ منظم میشه بدچن لک مک

الهی شکر💜
کسی با خوردن کلومیفن فک نکنم منظم بشه پریودش..اول دکترتو عوض کن برو تحت نظر ی دکتر خوب دوما قرص دوفا ...

نه عزیزم من پریود نمیشم دیگه که منظم بشه به همین دارو هایی که مصرف میکنم شدم دکتر گفت مشکلم تازس اگه باردار نشم زود ممکنه دیگه نشم اصلن ولی این دکتری که من میرم خیلیی خوبه همه میرن پیشش خیلی ازش تعریف میکنن ولی من اولین بار بود رفتم دکترمو عوذ کردم قبل یکی دیگه میرفتم ولی وقتی اینو معرفی کردن ودربارش شنیدم رفتم 

فردا هم باز نوبت گرفتم ببینه این لک ها عادیه یا نه میتونم نزدیکی کنم برا بارداری یا خطر داره