2777
2789
عنوان

رمان

51 بازدید | 4 پست

سلام ی رمانی قبلا خوندم درست یادم نیست فقط ی تیکش یادمع...رمان درمورد دختری بود کع پرستار یع پسر میشع پسر فک کنم داخل خونش بستری بود و فک کنم داخل کما بود و خیلی هم پولدار بودن...بعد چند وقت پسر با رسیدگی های دختر خوب میشع و دختر هم عاشقش میشع اما مادر پسرع مخالف...همین تیکش یادمع لطفا اگع کسی میدونع کمکم کنع

منم ی دونه خوندم اسم پسره امیر علی یا همچین چیزی بود با خانواده ش طبقه پایین ی خونه بودن خونه داییشم طبقه بالا بود ی دختر دایی داشت اسمش رز بود از بچگی با هم بزرگ شده بودن ، خیلی با هم صمیمی بودن از تو حیاطم به اتاق دختره راه داشت همیشه از اونجا میرفتن پیش هم خیلیم با هم درد و دل میکردن ، پسره یکیو میخواسته به هر دلیلی نشده ی شب مست میکنه میره بالا پیش دختره بهش تجاوز میکنه دختره باردار میشه و۔۔۔ 

فک کنم جلد دوم ی رمان دیگه بود 

پسره هم به فرزندی گرفته بودن خانواده ش 

مادر دختره هم فوت شده بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز