2777
2789
عنوان

طلاق

261 بازدید | 33 پست

سلام دوستان. من قصد متارکه دارم. خب شرایطمون طوری پیش نرفت که بتونم باهاش زندگی کنم و میخوام جدا شم. فقط خانوادش یکی یکی میان با من صحبت میکنن که طبیعیه ولی حالم بهم میریزه و ناراحت میشم عصبی میشم. میگن بعد طلاق بدبخت میشی مطلقه میشی فلان میشی... اصلا همه اینا درست ولی واقعا شرایط زندگی نیست. حالا خانما کسایی که جدا شدید و تونستید زندگیتونو بسازید لطفا بیاید از بعد طلاقتون بگید که چطور پیش رفت حالتون چطور بود. ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو چند سالته ؟ بچه دادی ؟ شاعلی اگه شاعلی درامدت چه قدرع و چرا میخوای جدا شی تا بگم 

من 24 سالمه 2 ساله ازدواج کردم. بچم خداروشکر سقط شد. شاغل نیستم ولی قراره بزم سر کار، پس اندازم دارم خانوادمم حامی هستن. شوهرم اعتیاد به الکل و مواد داره دست بزن داره الواتی میکنه رفیق بازی به خانوادم و خودم توهین میکنه همش همش تحقیرم میکنه یا اینکه با زنای دیگه تهدیدم میکنه که فلانی و میخوام و میخواستم. دگ شخصیتیه یا خیلی عاشقه یا خیلی ازم متنفره 

اصلا چرا اجازه ميدي خانوادش تحقيرت كنن و نظر بدن؟؟؟؟😑😑حتي اجازه نده ذره اي كوچيكت كنن

به خدا میبینمشون ناراحت میشم از نظر روانی اذیت میشم انقدر اذیت شدم تو زندگی باهاش که خودم دچار اختلال شدم پیش روانشناس میرم 

چه مسخره  از طرف اونا میان به تو میگن بدبخت میشی؟  بگو فعلا تو این زندگی خوشبختم ؟

گفتم به خدا با پسرتون خوشبخت نیستم چرندیات به من تحویل میدن 

من 24 سالمه 2 ساله ازدواج کردم. بچم خداروشکر سقط شد. شاغل نیستم ولی قراره بزم سر کار، پس اندازم دارم ...

خوب بله قطعا جدا شو حمایت ۷انوادتم که داری عالیه از طلاقت یه کم که گدشت حال روحیت خوب شد برو سر کار سنتم کمه خدا رو شکر خیلی راحت تر میتونی خواستگار مناسب پیدا کنی تا من ولی اولا حتما وکیل بگیر مردا خیلی هفت خطن دوما حتما دوباره ازدواج کن اینطور نباشه ازدواجو بزاری کنار و سوما حتما حتما حتما برای ازدواج بعدیت برو پیش مشاور و اینبار اگاهانه و عاقلانه ازدواج کن

خدا هر چی برات صلاحه رقم بزنه انشاالله

من 24 سالمه 2 ساله ازدواج کردم. بچم خداروشکر سقط شد. شاغل نیستم ولی قراره بزم سر کار، پس اندازم دارم ...

همون حرفایی که پشت زنای مطلقه تو جامعه میزنن 

پشت زن مردای معتاد هم میزنن 

اینو حتما به خانواده ش بگو

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
گفتم به خدا با پسرتون خوشبخت نیستم چرندیات به من تحویل میدن 

مشکلت اینا که راهشون میدی من وقتی خواستم جدا شم اصلا مادرشو راه ندادم که بخواد حرف بزنه راستی تا طلاق نگرفتی از خونش نریا

خوب بله قطعا جدا شو حمایت ۷انوادتم که داری عالیه از طلاقت یه کم که گدشت حال روحیت خوب شد برو سر کار ...

حرفتون خیلی آرومم کرد ممنون. بله مثل احمقا ازدواج کردم والان خیلی پشیمونم ولی خب چه سود. روزهای بدی و دارم طی میکنم مخصوصا اینکه با حرفاشون اذیتم میکنن. دعا کن بتونم زودتر ازشون جدا شم من و خانوادم شرایط خیلی بدی و داریم از نظر اعصاب و روحیه پدرمم به تازگی فوت شده. انشالله برای همه خیر بیاد همیشه عزیزم ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز