2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 33 پست
حرفتون خیلی آرومم کرد ممنون. بله مثل احمقا ازدواج کردم والان خیلی پشیمونم ولی خب چه سود. روزهای بدی ...

عزیزم خدا پدرتو رحمت کنه بله الان حالت بده من تمام این مراحلو طی کردم من تو نی نی سایت هر کی گفت طلاق بهش گفتم طلاق سخته تا میتونید سازش کنید برین مشاوره خلاصه تمام تلاشمو کردم که یه زندگی نابود نشه ولی شما رو قاطعانه میگم طلاق خوشبخت نیستی و نمیشی سنیم نداری انشاالله خدا خودش کمکت کنه

همون حرفایی که پشت زنای مطلقه تو جامعه میزنن  پشت زن مردای معتاد هم میزنن  اینو حتما به ...

الان با پررویی میگن ما توروگرفتیم جمعش کنی منم گفتم شما اینو پهن کردید 30 سال قبل ازدواج باید جمعش میکردید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلت اینا که راهشون میدی من وقتی خواستم جدا شم اصلا مادرشو راه ندادم که بخواد حرف بزنه راستی تا طلا ...

اره میان دم در انقدر زنگ میزنن که.... نمیتونم خونش وایسم یه بار داشته خفم میکرده خیلی ناجوره رفتارش تامین جانی ندارم 

عزیزم خدا پدرتو رحمت کنه بله الان حالت بده من تمام این مراحلو طی کردم من تو نی نی سایت هر کی گفت طلا ...

ممنون عزیزم شما چندسالتونه؟ چرا طلاق گرفتید؟ انشالله بهترین هابراتون رقم بخوره. اره به روانشناسمم گفتم گفت جدا شو حتی اگه بخوایم برگردی زندگیت رو گسله فقط زجر میکشی

همین اطرافیان آدم اگه توی خونش کنار یه مردی که دوست نداره زجر بکشه اصلا براشون مهم نیست ولی همینا اسم طلاق میاد سریع میپرن وسط که نکن، هیچ کس به اندازه ی خودت نمیتونه نظر بده عزیزم 

ببین خودت چی میخوای

همین اطرافیان آدم اگه توی خونش کنار یه مردی که دوست نداره زجر بکشه اصلا براشون مهم نیست ولی همینا اس ...

من یه زندگی میخوام با احترام و عاشقانه که توش کتک نخورم و تحقیر نشم شوهرم بهم نداد و اینکه الانم انقدر اذیتم کرده سرد شدم نسبت بهش و میخوام جدا شم

من یه زندگی میخوام با احترام و عاشقانه که توش کتک نخورم و تحقیر نشم شوهرم بهم نداد و اینکه الانم انق ...

پس همین کارو بکن عزیزم، شجاع باش

بعدم هیچکس توی خونه شما نیست که ببینه شما واقعا توی چه وضعیتی هستی

تو که دوماه پیش اقدام به بارداری داشتی؟حتما رابطتتون خوب بوده میخواستی بچه بیاری الان یهو چیشد

رابطمون خوب شده بود ولی یهو دوباره برگشت چون نتونست مقاومت کنه و مواد نزنه 

پس همین کارو بکن عزیزم، شجاع باش بعدم هیچکس توی خونه شما نیست که ببینه شما واقعا توی چه وضعیتی هستی

اره درسته. من خیلی تلاش کردم که زندگی کنم و کمکش کنم بهتر شه ولی نشد و نتونست فقط یک ماه دوام اورد ولی باز شروع کرد