سلام دوستان. من قصد متارکه دارم. خب شرایطمون طوری پیش نرفت که بتونم باهاش زندگی کنم و میخوام جدا شم. فقط خانوادش یکی یکی میان با من صحبت میکنن که طبیعیه ولی حالم بهم میریزه و ناراحت میشم عصبی میشم. میگن بعد طلاق بدبخت میشی مطلقه میشی فلان میشی... اصلا همه اینا درست ولی واقعا شرایط زندگی نیست. حالا خانما کسایی که جدا شدید و تونستید زندگیتونو بسازید لطفا بیاید از بعد طلاقتون بگید که چطور پیش رفت حالتون چطور بود. ممنون
حرفتون خیلی آرومم کرد ممنون. بله مثل احمقا ازدواج کردم والان خیلی پشیمونم ولی خب چه سود. روزهای بدی ...
عزیزم خدا پدرتو رحمت کنه بله الان حالت بده من تمام این مراحلو طی کردم من تو نی نی سایت هر کی گفت طلاق بهش گفتم طلاق سخته تا میتونید سازش کنید برین مشاوره خلاصه تمام تلاشمو کردم که یه زندگی نابود نشه ولی شما رو قاطعانه میگم طلاق خوشبخت نیستی و نمیشی سنیم نداری انشاالله خدا خودش کمکت کنه
عزیزم خدا پدرتو رحمت کنه بله الان حالت بده من تمام این مراحلو طی کردم من تو نی نی سایت هر کی گفت طلا ...
ممنون عزیزم شما چندسالتونه؟ چرا طلاق گرفتید؟ انشالله بهترین هابراتون رقم بخوره. اره به روانشناسمم گفتم گفت جدا شو حتی اگه بخوایم برگردی زندگیت رو گسله فقط زجر میکشی
همین اطرافیان آدم اگه توی خونش کنار یه مردی که دوست نداره زجر بکشه اصلا براشون مهم نیست ولی همینا اسم طلاق میاد سریع میپرن وسط که نکن، هیچ کس به اندازه ی خودت نمیتونه نظر بده عزیزم