2789
عنوان

خانما😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 20 پست
تعبیرش خیلی بده ?

آره بد هست ولی مهم الان اینجاست که چه روزی این خواب رو دیدی؟

حقیقت این است که زندگی مثل یک کتاب است. بعضی فصلها غمانگیزند، بعضی شادند و بعضی هیجانانگیزند. اما اگر صفحه را ورق نزنی، هرگز نمیدانی فصل بعدی چیست :)ما هیچ وقت نمیتونیم کامل بشیم ، قسمتی از ما همیشه یجایی جا میمونه ، توی یه خونه ، توی یه شهر ، توی یه اتفاق پیش یه آدم ، توی بعضی از آهنگ ها .. میون اشک ها ، بین افتادنا ولی در ازای جا گذاشتن چیزهایی رو میبریم که مال ما نیست ، مثل خاطرات و عطرها ، وجدان ، خنده :)️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره بد هست ولی مهم الان اینجاست که چه روزی این خواب رو دیدی؟

دیشب ولی امروز فهمیدیم زنعموم کرونا گرفته ولی خفیف و یکی از آشنا ها فوت  کرد ولی من همچنان نگرانم 😭

دیشب ولی امروز فهمیدیم زنعموم کرونا گرفته ولی خفیف و یکی از آشنا ها فوت  کرد ولی من همچنان نگرا ...

اوایل ماه قمری خواب تعبیری نداره. مثلا دیشب ۳ رجب بوده. پس تعبیری توش نیست. نگران نباش... منم همچین خوابی دیدم و صدقه دادم. اتفاقی هم نیوفتاد

حقیقت این است که زندگی مثل یک کتاب است. بعضی فصلها غمانگیزند، بعضی شادند و بعضی هیجانانگیزند. اما اگر صفحه را ورق نزنی، هرگز نمیدانی فصل بعدی چیست :)ما هیچ وقت نمیتونیم کامل بشیم ، قسمتی از ما همیشه یجایی جا میمونه ، توی یه خونه ، توی یه شهر ، توی یه اتفاق پیش یه آدم ، توی بعضی از آهنگ ها .. میون اشک ها ، بین افتادنا ولی در ازای جا گذاشتن چیزهایی رو میبریم که مال ما نیست ، مثل خاطرات و عطرها ، وجدان ، خنده :)️

اوایل ماه قمری خواب تعبیری نداره. مثلا دیشب ۳ رجب بوده. پس تعبیری توش نیست. نگران نباش... منم همچین ...

دیشب چهارم بود نوشته بود روزها ماها و سال ها طول بکشه 😭 اسفند دود کردم و یه عالمه تخم مرغ دور سر همه چرخوندم صدقه دادم پول‌فردا هم میرم قربونی‌ میکنم 😭😭😭😭😭

دیشب چهارم بود نوشته بود روزها ماها و سال ها طول بکشه 😭 اسفند دود کردم و یه عالمه تخم مرغ دور ...

نگران نباش ایشالا چیزی نیس💙💙💙💙💙