2777
2789
عنوان

خانما😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 20 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره بد هست ولی مهم الان اینجاست که چه روزی این خواب رو دیدی؟

دیشب ولی امروز فهمیدیم زنعموم کرونا گرفته ولی خفیف و یکی از آشنا ها فوت  کرد ولی من همچنان نگرانم 😭

دیشب ولی امروز فهمیدیم زنعموم کرونا گرفته ولی خفیف و یکی از آشنا ها فوت  کرد ولی من همچنان نگرا ...

اوایل ماه قمری خواب تعبیری نداره. مثلا دیشب ۳ رجب بوده. پس تعبیری توش نیست. نگران نباش... منم همچین خوابی دیدم و صدقه دادم. اتفاقی هم نیوفتاد

هرکس چله زیارت عاشورا خواست بهم درخواست دوستی بده ایتا در خدمتتونم گروه داریم 🙏🏻 التماس دعا 🙏🏻

اوایل ماه قمری خواب تعبیری نداره. مثلا دیشب ۳ رجب بوده. پس تعبیری توش نیست. نگران نباش... منم همچین ...

دیشب چهارم بود نوشته بود روزها ماها و سال ها طول بکشه 😭 اسفند دود کردم و یه عالمه تخم مرغ دور سر همه چرخوندم صدقه دادم پول‌فردا هم میرم قربونی‌ میکنم 😭😭😭😭😭

دیشب چهارم بود نوشته بود روزها ماها و سال ها طول بکشه 😭 اسفند دود کردم و یه عالمه تخم مرغ دور ...

نگران نباش ایشالا چیزی نیس💙💙💙💙💙

هرکس چله زیارت عاشورا خواست بهم درخواست دوستی بده ایتا در خدمتتونم گروه داریم 🙏🏻 التماس دعا 🙏🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز