بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تقریبا هر دو تاشون توی یه منظور بوده انقد گریه کردیما
اول اینکه خواب رو ابدا نباید تعریف کرد .برا هیچکس.دوم لینکه صدقه بدین و تودلتون تعبیر خیر کنین.حتما خیر اتفاق خواهد افتاداگر انرژی منفی بدین قطعا منفی دریافت خواهید ورد
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
آره من هم موافقم شنیدم که پیامبر گفته خواب را هر جور که برات تعبیر بکنن همون جور میشه همونجور تعبیر میشه پس خودت بگو خیره نگران نباش و صدقه بزار
آی ام امام رضایی😍. خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز ❤ همیشه بهم حواست هست . 👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !