2777
2789
عنوان

شام ایرانی😐

3655 بازدید | 54 پست

هنگ کردم😁نصرالله رادش چرا اینجوریه😆😆با تن ماهی فسنجون پخته بود مهموناش شوک زده بودن قشنگ شهاب عباسی داشت بالا میورد

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

شبکه چند ساعت چند؟ 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شبکه چند ساعت چند؟ 

همسرم از سایت فکرکنم راشدون بود دانلود کرد

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

مهمونا دیگه کی بودن اییییییییی

هومن برق نورد.بهنام تشکر.شهاب عباسی با نصرالله

میگفت تن ماهی رو چروندم روغنش رفت فسنجون درست کردم

احساس میکنم گروه اقایون خسته کننده س. خوبه ببینم؟  گروه بهاره اینارو چندیدن بار دیدم😁 پر از چا ...

اره 

هرچی بیشتر این مردارو میبینم از بازیگرای مرد بیشتر چندشم‌میشه

قاشقاش همه لنگه به لنگه

سالاد و اینا نداشت شهاب گفت یه ماست بده 😐

احساس میکنم گروه اقایون خسته کننده س. خوبه ببینم؟  گروه بهاره اینارو چندیدن بار دیدم😁 پر از چا ...

گروه حامدآهنگی وانصاریان ببین فوق العاده س میترکی ازخنده

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش