2777
2789
عنوان

شام ایرانی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3571 بازدید | 54 پست
خیلی انقدخندیدیم ما یعنی گروهش واقعا فوق العاده بودن جورج هم که ایرانی نبودهم زبونمون نبود چقدر قش ...

گروه سیما تیرانداز هم یه خانم باکویی بود اگه ندیدی اونم عالی بود

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولین شخصیه که من انقد براش گریه کردم باورم نمیشه دیگه نیست دیروزم هم رفیق رو دیدم و کلی گریه کردم ...

اره منم همون روز فوتش انقدر براش اشک ریختم

اصن روز مادر کوفتمون شد

هرجا که عکسشو نشون میدادن من میزدم زیرگریه

وای آره همرفیقم خیلی تلخ بود مخصوصا وقتی گفت کاش دنیا وایمیساد آدم پیاده شه😔😭

بابا اخه این اقای رادش خیلی خودشو عقل کل میدونه  حتی تو قسمت قبل به زور سیر خورد و بقیه اذیت ش ...

این قسمتم اولش گفت سیر خوردم🤐🤐🤐

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

چجوری اون سس رو ریخت کف دستش لیس زد تو خونه عباسی هم اول مهمونی سیر خورد مهموناش از بوی گند دهنش فر ...

ارهه تازه هی دستشو تو سبزیا می چرخوند ...

راستش من ببینم یکی اینجوری سس می خوره یا تست می کنه تو مهمونی نمی تونم بخورم 

از همه بد تر واسه خودش نمیاورد 😑

گروه سیما تیرانداز هم یه خانم باکویی بود اگه ندیدی اونم عالی بود

نه ندیدم پس میبینم خوبه

این گروه روهم دانلودمیکنم مرسی

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
ارهه تازه هی دستشو تو سبزیا می چرخوند ... راستش من ببینم یکی اینجوری سس می خوره یا تست می کنه تو مه ...

هومن برق نورد هنگ بود

فقط نگاهای هومن😆

نه ندیدم پس میبینم خوبه این گروه روهم دانلودمیکنم مرسی

اره حتما گروه تیراندازو ببین اونم خییییلی خوب بود

قربانت

😂😂😂😂 نرمال ترینشون بهنام تشکره من از شخصیتش خوشم اومد واقعا

بنده خدا میدونست اون یکیا نمره کم میدن ده داد😁

احساس میکنم گروه اقایون خسته کننده س. خوبه ببینم؟  گروه بهاره اینارو چندیدن بار دیدم😁 پر از چا ...

ن گروه حامد اهنگی و علی انصاریان خیلی باحاله هربار دیدم کلی خندیدم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
گروه نعیمه اینام خوب بودن

اره اونام خوب بودن.فقط نعیمه خیلی بد میخنده صدای خنده های الکیش آدمو اذیت میکنه