رویای_خیس2 مدیر عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 عنوان شام ایرانی😐 | مشاهده متن کامل بحث + 3568 بازدید | 54 پست هنگ کردم😁نصرالله رادش چرا اینجوریه😆😆با تن ماهی فسنجون پخته بود مهموناش شوک زده بودن قشنگ شهاب عباسی داشت بالا میورد مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم 1399/11/28 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1321 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 22706 از وقتی علی انصاریانو تو این برنامه دیدم و بعدش فوت شدن دیگه دلم نمیخواد شام ایرانی ببینم😭😭😭😭 روحش شاد آره واقعا اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mehrnoooosh عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 اصلا نمی پسندم کارشون رو،برای خاص بودن و جلب توجه همه کار زشتی میکنن واقعا چطور میشد از این غذا خورد حتی خودش خوشش نیومد این چ طرز مهمان نوازی و میزبانیه تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
رویای_خیس2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 غیررادش دیگه کیابودن قشنگه دانلودکنم بهنام تشکر و برق نورد با عباسیاره دانلود کن مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
لالابيبي عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1441 هومن برق نورد.بهنام تشکر.شهاب عباسی با نصرالله میگفت تن ماهی رو چروندم روغنش رفت فسنجون درست کردم اوووووق تیم خانوما خوبه دس دس ماشالا ماشالا
رویای_خیس2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 گروه حامدآهنگی وانصاریان ببین فوق العاده س میترکی ازخنده اره اون عااااالی بود عالی مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
miss_mahroo عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 5006 از وقتی علی انصاریانو تو این برنامه دیدم و بعدش فوت شدن دیگه دلم نمیخواد شام ایرانی ببینم😭😭😭😭 😭😭😭منم هرروز دوباره میشینم نگاه میکنمقبل فوتش دیدیم کلی گفتیم چقد روش زیاده غذا نپخته و این حرفاولی کلی براش گریه کردیم پایبندَم تا "پایِ ج♡ان" به تَمامت♥️🍃
سحرعشق عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 914 واقعا خیلی بد بود منم موندم 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂من از تصور اینکه تن ماهیو له کنی بریزیش تو صافی و زیر شیر اب بذاریش حالم داشت بد میشد ....شاتس اورد اون پلوهه بود اون وسط 😂😂😂🤦♀️
sheil عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7931 بهنام تشکر و برق نورد با عباسی اره دانلود کن خارجی نبودبینشونباشه مرسی دانلودمیکنم امشب شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
رویای_خیس2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 اوووووق تیم خانوما خوبه دسر هم گفت دو تا بستنی از بقالی خریدم باهم قاطی کردم شل شل شده بود😁نمیدونم فیلم بازی میکرد یا اینقدر چندش بود هی با قاشق سس میریخت کف دستش لیس میزد مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
صابون_عروس_سابق عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 1803 واقعا خیلی بد بود منم موندم 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂من از تصور اینکه تن ماهیو له کنی بریزیش تو صافی و زیر ش ... خانوماشون حداقل نخواستن یکم ابروداری کنن. ی عدس پلو یاد میداد حداقل لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن
رویای_خیس2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 خارجی نبودبینشون باشه مرسی دانلودمیکنم امشب نهتو گروه انصاریان یه خارجی بود که اونم عالی بود مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
aramesh1212 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4533 😭😭😭منم هرروز دوباره میشینم نگاه میکنم قبل فوتش دیدیم کلی گفتیم چقد روش زیاده غذا نپخته و این حرف ... اولین شخصیه که من انقد براش گریه کردمباورم نمیشه دیگه نیستدیروزم هم رفیق رو دیدم و کلی گریه کردم😭😭😭😭
sheil عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7931 اره اون عااااالی بود عالی خیلی انقدخندیدیم مایعنی گروهش واقعا فوق العاده بودنجورج هم که ایرانی نبودهم زبونمون نبود چقدر قشنگ باهاشومَچ شد گروه خوبی روتشکیل دادن شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
رویای_خیس2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 واقعا خیلی بد بود منم موندم 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂من از تصور اینکه تن ماهیو له کنی بریزیش تو صافی و زیر ش ... چجوری اون سس رو ریخت کف دستش لیس زدتو خونه عباسی هم اول مهمونی سیر خورد مهموناش از بوی گند دهنش فراری بودن مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
سحرعشق عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 914 خانوماشون حداقل نخواستن یکم ابروداری کنن. ی عدس پلو یاد میداد حداقل بابا اخه این اقای رادش خیلی خودشو عقل کل میدونه حتی تو قسمت قبل به زور سیر خورد و بقیه اذیت شده بودن 🤦♀️🤦♀️🤦♀️میگه اینجور اشپزیو دوس داره اشپزی با خلاقیت 😑😕