2777
2789
عنوان

کیا دارن خونه میسازن

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه عزیزم جای زمین هم مهمه ببین امتیازات و سندمالکیت بسختی میشه گرفت فقط برای کسی میصرفه پول خوبی ...

آره خب اونم هست 

ولی خب ما منطقه متوسط شهرمون رو خریدیم فک وفامیل اونجان 

لعنت به این اقتصاد ما 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
الکی پیمانکار میگه ۱۲۰ میلیون واسه ۱۳۰ متراژ ولی با مهندس عمران صحبت کردیم گفت ۳۰۰ یا ۳۵۰ میلیون تمو ...

جوک سال گفته

متری یه میلیون؟؟؟؟

حتی هزینه دکوراسیون هم نمیشه چه برسه به ساخت

والا من بیست ساله این شغلمه 

همچین قیمتی غیر ممکنه

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
آره خب اونم هست  ولی خب ما منطقه متوسط شهرمون رو خریدیم فک وفامیل اونجان  لعنت به این اق ...

تو شهر ما همه میسازن بعد میرن دنبال سند یه هزینه کمی هم جریمه میدیم🤣🤣

در این دنیا انسانم آرزوست❤
آره خب اونم هست  ولی خب ما منطقه متوسط شهرمون رو خریدیم فک وفامیل اونجان  لعنت به این اق ...

بازم شکر

ولی کم کم ساختین دنبال سندایناشم باشین

چون موقع فروش خیلی ارزش میده ماچندین سال پیش خونه ی نسق داشتیم بااینکه ازسال ۵۰ یا ۶۰ تا سالی که ماخریدیم مرحله به مرحله خرید وفروشش بود که ازکی به کی رسیده تاما بازم یه وارث پیداشد شکایت کرد از کل اون کوچه حالا حساب بکن جاشم متوسط بود ولی درنهایت دهنشو دادگاه بست اما این مشکلاتم داره همون اعصاب خردی

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
جوک سال گفته متری یه میلیون؟؟؟؟ حتی هزینه دکوراسیون هم نمیشه چه برسه به ساخت والا من بیست ساله ای ...

آره بابا حالا گلم بنظرتون با کناف و سرامیک و کمد و کابینت با ۳۰۰ یا ۳۵۰ تموم میشه ؟

در این دنیا انسانم آرزوست❤

البته این ترفندشون هست چون وقتی کسی شروع به ساخت کنه دیگه تا تهش باید بره اونوقت اون اقا نمیاد بگه با طناب پوسیده من رفتین تو چاه میگه اره گرونیه چه میشه کرد

ضمن اینکه یه دستمزد قلمبه اول کار برا خودش در نظرمیگیره

این صد و بیست که گفته فکر کنم منظورش دستمزد خودش بوده نه هزینه ساخت

آقا یه نفر به من بگه واسه ساخت زمین ۱۴۰ متری زیرشو کامل پارکینگ بزنی ویه طبقه خونه حدودا چقدر میخاد& ...

تقریبا الان ساخت از متری 3ملیون تا 5 ملیونه

لطفا یه صلوات برای پیشرفت تو کارم بفرست ممنون❤️❤️
آره بابا حالا گلم بنظرتون با کناف و سرامیک و کمد و کابینت با ۳۰۰ یا ۳۵۰ تموم میشه ؟

نه خیلی بیشتر میشه

کناف حدود پونزده میلیون

کابینت اگر ممبران بخوای هفتاد هشتاد میلیون

ام دی اف سی چهل تومن

کمد دیواری هم بستگی به متراژ و تعداش تقریبا از متری یک و پونصد میگیرن به بالا