2777
2789
عنوان

کیا دارن خونه میسازن

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 51 پست
هنوز شروع نکردین 

نه  . اما اینو بدون خیلی وسیله ها گرونه ‌ خیلیییی . ما واسه ۳ تا ۴ سال دیگه میریم داخل خونه از الان میخوایم شروع کنیم تا آروم آروم درست بشع بعد انتقالی بگیریم بریم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفی که میزنم نظرم نسبت به خودمه من باشم خونه میخرم اماده اونجایی که درنظردارم و سنددار چون خیلی ب ...

ساختن ارزونه البته اگه مثل ما که طبقه دوم پدرشوهرمو میسازیم ولی زمین خریدن و ساختن خیلی خیلی سخته

در این دنیا انسانم آرزوست❤
ساختن ارزونه البته اگه مثل ما که طبقه دوم پدرشوهرمو میسازیم ولی زمین خریدن و ساختن خیلی خیلی سخته

خب اینجوری ریسکم هست دستخطی قولنامه ای چیزی  حتما بابتش امضا کنین بعد۱۲۰ سالشون خواهربرادرا همچی یادشون میره ها

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
نه  . اما اینو بدون خیلی وسیله ها گرونه ‌ خیلیییی . ما واسه ۳ تا ۴ سال دیگه میریم داخل خونه از ...

ما داریم طبقه دوم پدرشوهرمو میسازیم مهندس عمران گفته متراژ ۱۳۰متر هست باید ۳۵۰ یا ۳۰۰ خرج کنین

حرفی که میزنم نظرم نسبت به خودمه من باشم خونه میخرم اماده اونجایی که درنظردارم و سنددار چون خیلی ب ...

ماهم همین فکرو داشتیم ولی خب یه خونه ۸۵ متری ۶۵۰ میلیون بود زمین خودمون ۱۴۰متره گفتیم زمینوبفروشیم وبا طلا و....خونه رو بخریم ولی فکرشم کردیم گفتیم بااین اوضاع اقتصادی شایدهیج وقت نتونیم تونه روعوض کنیم زمینو میسازیم نیمه کاره هم باشه عیب نداره خرد خرد خرجش میکنیم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
ما داریم طبقه دوم پدرشوهرمو میسازیم مهندس عمران گفته متراژ ۱۳۰متر هست باید ۳۵۰ یا ۳۰۰ خرج کنین

خو چون ستون اینا نداره و کفش درست شدست بازم خوب گفته بهتون 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

دوستان عزیزان هر کس بشما گفت با متری سه تومن براتون خونه میسازه دروغ محضه باور نکنید

هزینه ها بشدت بالاست حدااقل روی دوبرابرش حساب کنید

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
ماهم همین فکرو داشتیم ولی خب یه خونه ۸۵ متری ۶۵۰ میلیون بود زمین خودمون ۱۴۰متره گفتیم زمینوبفروشیم و ...

اخه عزیزم جای زمین هم مهمه

ببین امتیازات و سندمالکیت بسختی میشه گرفت

فقط برای کسی میصرفه پول خوبی داشته باشه جای متوسط یا مرکز یا بالاشهر بسازه که همشو بتونه دریک چشم به هم زدن بگیره

وگرنه جایی که ارزش مکانیش کم باشه قصرم بسازی بهترین بلوک و سرامیک هم بکار ببری قیمتش همونه بالاتر نمیره

اما خونه های اماده یکم ادمو جلومیندازه

شما دیوار ببینی همجور خونه داره

مگراینکه سرمایت زیر۴۰۰ باشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
دوستان عزیزان هر کس بشما گفت با متری سه تومن براتون خونه میسازه دروغ محضه باور نکنید هزینه ها بشدت ...

آره به ما گفتن ۱۲۰ ما ۳۰۰ یا ۳۵۰ گذاشتیم کنار

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز