2777
2789
عنوان

کیا دارن خونه میسازن

925 بازدید | 51 پست

سخته یا نه ما قراره از هفته آینده شروع کنیم کیا دارن میسازن میخوایین داخل خونه زمینه ی روشن داشته باشه یا سیاه متراژ تون چقدره

در این دنیا انسانم آرزوست❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی سخته 

باید پول داشته باشی تو روستا سیصد میلیون باید داشته باشی که خونه بسازی 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

ما از فردا دارین دنبال کارای سندش اینا میریم یعنی رفتیما یکن دیگه مونده ‌ متراژ هم ۱۲۰ متره 😣😣😣

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
آقا یه نفر به من بگه واسه ساخت زمین ۱۴۰ متری زیرشو کامل پارکینگ بزنی ویه طبقه خونه حدودا چقدر میخاد& ...

عزیزم یه کیسه سیمان ۳۶ تومنه دیگه خودت حساب کن .آها پریز برق هم از ۱۶ شروع میشه به بالا ‌ . اینا قیمت های به روزا 🙁🙁

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
آقا یه نفر به من بگه واسه ساخت زمین ۱۴۰ متری زیرشو کامل پارکینگ بزنی ویه طبقه خونه حدودا چقدر میخاد& ...

شما هزینه ساخت هر متر مربع رو شش میلیون حساب کن

البته با قیمت فعلی مصالح

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

۵۰۰؛۶۰۰

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

عزیزم یه کیسه سیمان ۳۶ تومنه دیگه خودت حساب کن .آها پریز برق هم از ۱۶ شروع میشه به بالا ‌ . اینا قیم ...

خدایاخودت ظهور کن 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

حرفی که میزنم نظرم نسبت به خودمه

من باشم خونه میخرم اماده اونجایی که درنظردارم و سنددار

چون خیلی بهتره همچی از اول امادس و مهمترازهمه سند مالکیتشه که کلی هزینه نمیخواد بابت گرفتنش

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز