2777
2789
عنوان

بیایید خاطره های خنده دار شب...

2074 بازدید | 76 پست

از شب یلدا

عید

کریسمس

تولد یا هر مناسبت دیگه ای که داشتید بگید آخر شبی میخواستم بخندیم

فقط پتو توی دهنتون باشه که اگه خودتون گرفت گازش بگیرید 😂😂😂😂😂

من نگفتع خندم گرف😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم بود اگه خندتون گرفت گازش بگیرید

من دندونا جلومو کشیدم ایمپلنت کنم نمیتونم گاز بگیرم

چیکار کنم؟

کرونای عزیزم!!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی.‌..از این پس همه چیز جهان تکراریست!!!! پس لطفا گورت را گم کن ....
من نگفتع خندم گرف😂

ژینااااا😂😂😂

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
ژینااااا😂😂😂

عاها فهمیدم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

روز خار داره آیا    

اولش خواسته بنویسه شب عروسی وسطاش نظرش عوض شده

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید