2777
2789
عنوان

بیایید خاطره های خنده دار شب...

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 76 پست

رفته بودم عید دیدنی خونه ی یکی از فامیل های اینا با پسر و عروسش باهم زندگی میکردن بعدمن اینا خونسون خیلی بزرگ بود منم نمیدونستم دستشویی کدومه اشتباهی در اتاق این تازه عروس دوماد رو باز کردم خودشون نفهمیدن من اروم بستم رفتم دستشویی بعد اومدم سالن تا چند ساعت هنگ بودم🤣🤣🤣🤣🤣

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
نه میخواستم بنویسم شب یلدا و ...که گفتم کلمه یلدا رو ننویسم

من شب یلدا تو خوابگاه با دوستام دور همی و شوخی و مسخره بازی و فیلم دیدن و... داشتیم. ولی اتفاق خنده دار خاصی نیافتاد

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من ۴ تاست دونه ای ۲۸۰۰

😳😳😳😳کره یی هم بود دونه یی هفت و نیم جنس دندونای من‌آمریکاییِ

واسه شما چرا انقدر ارزونِ؟

کرونای عزیزم!!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی.‌..از این پس همه چیز جهان تکراریست!!!! پس لطفا گورت را گم کن ....
چرا من چیزی یادم نمیاد از خاطرات😂

تو چرا پروفتو عوض نمیکنی

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
رفته بودم عید دیدنی خونه ی یکی از فامیل های اینا با پسر و عروسش باهم زندگی میکردن بعدمن اینا خونسون ...

چیزی دیدی؟   

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
رفته بودم عید دیدنی خونه ی یکی از فامیل های اینا با پسر و عروسش باهم زندگی میکردن بعدمن اینا خونسون ...

چی دیدی آبجی

کرونای عزیزم!!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی.‌..از این پس همه چیز جهان تکراریست!!!! پس لطفا گورت را گم کن ....
تو چرا پروفتو عوض نمیکنی

چرا عوض کنم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
کره هست مارک سی ای فکر کنم گفت 

خیلی خوب گفتِ پیشاپیش مبارکت باشه🌹