2777
2789
عنوان

داداشم میگه زوده برا اذدواجت

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 84 پست
اگه ازدواج کنی خیلی دور میشی از داداشت؟

نه زیاد میتونم بهش سر بزنم در حد یکساعت دور میشیم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
ممنون قشنگم که با حرفات ارومم کردی، از بس بدبختم که از الان دارم میگم داداشم اومد خونه خسته مجبوره خ ...

عزیزممم انقد ک مهربونی اما واسه خودتم مهربون باش واسه زندگیت مهربون باش گلم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش عرضه نداشته یه نفر رو انتخاب کنهنمیزاره توام ازدواج کنی

دقیقا همینه حسودی میکنه بهم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
ببین بخدا جوری داداشمو شناختی که هیچ کی نشناخت، این کلا تا 20 سال دیگه هم مجرد میمونه چون سخت گیره م ...

عزیزم واین خواستگارت ادم خوبی باشه وباهاش به نتیجه خوبی برسی واگه جدی شد سفید بخت بشی خوشگلم اصلا به حرفای داداشت هم توجه نکن دیگه نوبت خودته

یعنی داداشت خودش واقعا همه چی تمومه از همهلحاظ کهدنبال دختر خیلی خاص وزیبا میگرده؟؟

یعنی تو 40 سال زندگیش کسی رو نتونسته پیدا کنه 🤔🤔؟؟

عزیزممم انقد ک مهربونی اما واسه خودتم مهربون باش واسه زندگیت مهربون باش گلم

چشمممم این سری میجنگم برا زندگیم

نه زیاد میتونم بهش سر بزنم در حد یکساعت دور میشیم

خوبه که

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

دقیقا به همه اینا فکر کردم، منم باید خود خواه بشم هین خودش باید بجنگم باهاش

خودخواه بودن یعنی به بقیه ظلم کنی برای منفعت خودت

تو به برادرت ظلم نمیکنی چون حقی بر گردنت ندارع

خیلی بیشتر از آنچه که باید بهش لطف کردی در واقع بیش از حد بوده

اینکه یه ذره کمتر از قبل به خودت ظلم کنی اسمش خودخواهی نیست

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خودخواه بودن یعنی به بقیه ظلم کنی برای منفعت خودتتو به برادرت ظلم نمیکنی چون حقی بر گردنت ندارعخیلی ...

چقدر شما با درکی معلومه که دانشتون زیاده واقعا، داری حقیقتو میگی و خیلیم قشنگ میگی

افرررین قوی بااش فقط همینمنتظرم تاپیک عقد رو بزنیاا😍😍

برام ارزوهه همچین تاپیکی دعا کت قوی باشم❤️❤️❤️

ای جااانم ایشالااااا ک میشه کاری ندلره فقط باید خودت بخوای😍

ابشالله هر چی میخای خدا بهت بده،. و خوشبخت ترین باشی دختر مهربون و خوش قلب❤️❤️

ابشالله هر چی میخای خدا بهت بده،. و خوشبخت ترین باشی دختر مهربون و خوش قلب❤️❤️

فدااات بشم گلممم همچنین عزیزم

ایسالا ک عاقبت ب خیر بشی گلم 😍🥰😘🤗💓💗💖💝💋💕💞

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
28 سالمه، نابود شدم بخدا از بس یکماهه دارم حرص میخورم هر دو سینه هام یک ماهه درد میکنن همش بخاطر فکر ...

اینو میگم ناراحت نشیا

دختر دایی منم مث تو همرو رد میکرد آخر سر موند تو. ۴۷ سالگی با یه مرد بازنشسته ازدواج کرد الان. پشیمونم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792