2777
2789
عنوان

موز🍌😭🍌

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 172 پست
هر بسته 10 تا داره حدود 16 میگیرم ب یکیم راضی نمیشم😂😂 البته من فقط میوه میخورم غذا کم میخورم

اشکال نداره بخور 

بارداری فرق داره 

منم سر پسرم تا ۷ ماهگی فقط میوه و آجیل میخوردم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادتونه تو کتاب تعلیمات اجتماعی میخوندیم نیازهای اولیه انسان خوراک پوشاک مسکن؟ ماتو همین نیاز های ا ...

تو فیلم.یوسف پیامبر ی حرف قشنگی زد ک مصداق الان ماس برای فروش برده ها میگفت اینا کم غذا میخورن و زیاد کار میکنن

شده روزگار الانمون از 24 ساعت25 ساعت باید کار کنی اونوقت ی میوه نتونی بخری و بخوری😭

قم هم ۳۵ تومنه

خیلی زندگی ها سخت شده😞😞😞

اینجا بعضی محصولات بهتر از جاهای دیگست چون تو خود مازندران برداشت میشه

ولی بعضی محصولات مثل موز و آناناس و.... گرونه

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
اشکال نداره بخور  بارداری فرق داره  منم سر پسرم تا ۷ ماهگی فقط میوه و آجیل میخوردم

خوردم دیگه دیابت گرفتم و وزن پسرممم بالا رفته بهم رژیم داده دکترم و ویتامینمم قطع کردن😂😂😂

خخخخ فسیل موز میشه میذارن تو موزه 😁😂😂

😂😂😂😂👌🏻

موزه موز میسازن چند سال دیگه

بعد نوه هامون میان ازمون میپرسن که مامانبزرگ موز تو واقعیت چه شکلی بود🤦🏻‍♀️😂

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
والا تو این سایت حرف از گرونیم که میزنی جرمه انگاری حق نداریم نطق بکشیم😑😑

عزیزم بعضیا خودشون سر خود فتوا میدن 

وگرنه جرمی نیست 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
خوردم دیگه دیابت گرفتم و وزن پسرممم بالا رفته بهم رژیم داده دکترم و ویتامینمم قطع کردن😂😂😂

عه 

زیاده روی میکردی؟ 

من ویار داشتن 

تا ۷ ماه غذا خوب نمیتونستم بخورم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اصفهان که دیگه شورشو دراورده بقران ارزوی یه خیار سرکه مونده تو دلمون🤣🤣🤣 واقعااااا مردم کمرشون دار ...

زندگی خیلیییییییی سخت شده😞😞

حالا تو شهر های بزرگی مثل اصفهان و قم و شیراز و.... که دیگه جای خود  دارد😭

کدام ؟🤔🤔 بازاریابی غیر اینا چی داشتیم؟

من گفتم بازاریابی؟!؟

عه  زیاده روی میکردی؟  من ویار داشتن  تا ۷ ماه غذا خوب نمیتونستم بخورم

کلا دو ماهه میتونم چیزی بخورم وگرنه ماهای اول فقط وزن کم.کردم ولی از وقتی حالم خوب شده 25 کیلو اضافه کردم فقط میوه و اجیل زیاد خوردم

میدادیش میذاشتم لای دفتر خاطراتم نشون نوه هام میدادم میگفتم این پوسته موزه😢

بخندم یا گریه کنم😞؟؟

فکر کنم ۸ هزار شده😊

تا دوماه دیگه میشه ۲۰😑