2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چی میفروشی؟

اکسسوری مو، لباس زیر، تصمیم دارم تیشرت و تاپ و هودی و ... هم بیارم، اما از طریق مجازی تاحالا فروش نداشتم تو این دو ماه. نه توی اینستا نه باسلام

منم دوس دارم فروشگاه بزنم تو باسلام شرایطش چیجوریه مغازه یا انلاین شاپ داری

شرایط خاصی نداره. هفتصد و خرده ای میگیرن بابت فعال کردن غرفه ات. عکس محصولات میگیری میزاری تو غرفه

چی میفروشی

اکسسوری مو، لباس زیر، تصمیم دارم تیشرت و تاپ و هودی و ... هم بیارم، اما از طریق مجازی تاحالا فروش نداشتم تو این دو ماه. نه توی اینستا نه باسلام

چی میفروشی

ممنون عزیزم. اما حتما من کم کاری کردم. باید قدمهایی بردارم تا گره باز شه

الان من خودم ۲بار گذرم ب باسلام خورده ی بار ی عروسک ی بار کرمپودر

هر ۲تا گفتن نداریم انبار رو چک کنیم، ادم دوست داره همون اول ک چیزی سفارش میده داغ داغ محصولش دستش برسه ن اینکه غرفه دار جوابی بهت نده

فعال بودن ،ب روز اوردن اجناس، موجود داشتن همه حساب

الان من خودم ۲بار گذرم ب باسلام خورده ی بار ی عروسک ی بار کرمپودرهر ۲تا گفتن نداریم انبار رو چک کنیم ...

بله دقیقا. من خودم دو هفته پیش یه دستگاه کارتخوان سفارش دادم از یکی از غرفه های باسلام، یک هفته منو معطل کرد، و من همچنان منتظر. آخر خود باسلام سفارش رو کنسل کرد و پولمو برگردوند، اون غرفه رو هم غیرفعال کرد.

باز از یه غرفه دیگه سفارش دادم.

بعضیا راحت مشتری رو از دست میدن. اما من هنوز هیچ سفارش آنلاینی نداشتم. هر چی فروختم حضوری بوده به اطرافیان