2777
2789
عنوان

نامزد دندان پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 52 پست

چیه؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حتما دستیار دندون پزشک بودن وگرنه باید به عقل اون پزشک شک کرد

نه بابا اتفاقا نمیدونم چرا انقدر زیاد شده اینجور چیزا الان ۳ ۴ تا از ترم بالایی ما (پزشکی میخونن)همه رفتن دخترای ۱۴ ۱۵ ساله گرفتن  البته بیشتریاشون اهل شهرای کوچیکن و اون دخترا از فامیلشون بودن 

اهوم اینکه وقتی تو تازع تو سنی هسی ک دلت میخاد کشف کنی ولی همسرت بی حوصلس این قسمتش دردناکع

همین الان که نه همیچین چیزی نشده ولی معلم در اختیاره دیگه 🤣🤣

در این دنیا انسانم آرزوست❤
نه بابا اتفاقا نمیدونم چرا انقدر زیاد شده اینجور چیزا الان ۳ ۴ تا از ترم بالایی ما (پزشکی میخونن)همه ...

اره میرن سن پایین زن میگیرن فکر میکنن زن گرفتن فقط برطرف کردن میل جنسیه بعد پس فردا که پولدار شدن اب رفت زیر پوستشون تومونشون دو تا میشه 

خخخخ نه منم رفتم واسه دندونم چندباری خودش دندان پزشکه 

دوستات خوشگلن یا پولدار

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

نمیدونم شاید ما پیر شدیم و این چیزها برامون غیرمنطقیه

ولی ازدواج تو سن کم با مردی که ۱۵ سال ازت بزرگتره، دیوانگی محضه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !