من ۱۷ سالمه و دوتا از همکلاسیام یکیش دیروز یکیشم ۱۰ روز پیش با دندان پزشک عقد کردن با ۱۵ سال فاصله سنی من خودم فک میکنم ۱۲ سال خیلی زیاده اونوقت ۱۵ سال دیگه خیلی زیاده
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حتما دستیار دندون پزشک بودن وگرنه باید به عقل اون پزشک شک کرد
نه بابا اتفاقا نمیدونم چرا انقدر زیاد شده اینجور چیزا الان ۳ ۴ تا از ترم بالایی ما (پزشکی میخونن)همه رفتن دخترای ۱۴ ۱۵ ساله گرفتن البته بیشتریاشون اهل شهرای کوچیکن و اون دخترا از فامیلشون بودن
خخخخ نه منم رفتم واسه دندونم چندباری خودش دندان پزشکه
دوستات خوشگلن یا پولدار
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم