مجبوریم بچمونوسقط کنیم ،من نمیخوام اینجوری بشه ، اما فعلا شرایطش نیس ،شوهرم ناراحت و نگرانه و از وقتی فهمیده حامله ام یه هفته اس مدام میگه نمیشه الان و ما سرایداریم و من دستفروش مترو ام شغل ثابت ندارم و آینده ش چی میشه و نمیخوام تو شرایط سخت و با کمبود مثل خودم بزرگ شه بچم و مجبوریم بندازیمش ببخشه خدا جفتمونو اما ... همش اینارو میگه و الان ۱ ماه و ۱ هفته س باردارم خودمم وشوهرم ۱ هفته اس فهمیدیم، شایدم شوهرم حق داره .... با چی بندازمش که آسیب نبینم زیاد ؟
منم نمیخواستم اما باردار شدم الان 5ماهمه خیلی استرس دارم برای خرجیش وقتی دکتر سونو و ازمایش مینویسه ...
خب این هنوزخیلی کوچیکه قلب نداره در حد نطفه اس نمیدونم ، تا دیر نشده سقطش کنیم یا نگه ش داریم، هرچی رشد کنه تو بدن بهش وابسته تر میشم و سقط از نظر روحی و جسمی سختر میشه ، چ کنم ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نمیدونم شما هدفتون از باردار شدن و بچه آوردن چیه اینکه دهن خانواده شوهرو ببندی یا وجدان خودتو آروم کنی به چه قیمتی.به قیمت بدبختی یه فرشته بیگناه
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
اگر شوهرت راضی نیست بنظرم خیلی بده فردا هرجا کم اورد میزنه زیر چشم تو که تو مقصری ..ببنظرم اگر فکر میکنی فردا خودت میتونی کار کنی خرجشو بدی سقط نکن ولی رو کمک شوهرت تنها حساب نکن اگر کسی دور و برت داری بهت کمک کنه مالی..سقط نکن....من حالا با وجود نداریمون شوهرم مخالف سقط بود تازه بچه ی دومم هست
اتفاقا دقیق هم خوندم ، همه این حرفا از ضعیفی ایمانه وقتی به خدا اعتماد نداریم و فکر میکنیم همه چی دست ماآدماست همین میشه ، اون بچه رو خدا داده خودشم میدونه چجوری سیرش کنه
اینم هست نمیدونم چون خودش پافشاری میکنه میشه بعدا چیزی گفت سرکوفت بزنم که تو خواستی و تو گفتی و مجبورم کردی به شوهرم اما عذابم میده حتی فکر اینکار که بکشمش
خودتو بازه چه دست یه مرد نکن 😤😤مث ابذار نباشیم هر کاری دلشون می خواد می کنن بعد که اتفاق افتاد برا جون دونفر به خودشون اجازه تصمیم گیری می دن 😠خدا به مردا به جا انقد زبون دراز دادن یکم عقل هم می داد بد نبود والله
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
اتفاقا دقیق هم خوندم ، همه این حرفا از ضعیفی ایمانه وقتی به خدا اعتماد نداریم و فکر میکنیم همه چی دس ...
من خودم مطمئنم کارخدا بی حکمت نیس ، واسه همینم راضی ام یجورایی به نگه داشتنش اما شوهرم اوضاع روحیش کلا بهم ریخته و۱ هفته س عصبیه و دنبال راه سقط و متقاعدکردن من ... نمیخوام اذیت بشه چون بچگی سختی داشته میگه نمیخوام بچه م تو این شرایط بیاد
اتفاقا دقیق هم خوندم ، همه این حرفا از ضعیفی ایمانه وقتی به خدا اعتماد نداریم و فکر میکنیم همه چی دس ...
خدا به ادم عقل داده قوه اختیار داده.برو تو خیابون بچه های کارو ببین پدر مادرای اوناهم فکر کردن با بچه زندگیشون پر برکت میشه.برکت اورد؟
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖