مجبوریم بچمونوسقط کنیم ،من نمیخوام اینجوری بشه ، اما فعلا شرایطش نیس ،شوهرم ناراحت و نگرانه و از وقتی فهمیده حامله ام یه هفته اس مدام میگه نمیشه الان و ما سرایداریم و من دستفروش مترو ام شغل ثابت ندارم و آینده ش چی میشه و نمیخوام تو شرایط سخت و با کمبود مثل خودم بزرگ شه بچم و مجبوریم بندازیمش ببخشه خدا جفتمونو اما ... همش اینارو میگه و الان ۱ ماه و ۱ هفته س باردارم خودمم وشوهرم ۱ هفته اس فهمیدیم، شایدم شوهرم حق داره .... با چی بندازمش که آسیب نبینم زیاد ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینم هست نمیدونم چون خودش پافشاری میکنه میشه بعدا چیزی گفت سرکوفت بزنم که تو خواستی و تو گفتی و مجبو ...
کی به مردا سرکوفت بزنی انقد زبونشون دراز هست که نگو باز می گن اون موقع نمی خواستم الان دلم بچه می خواد
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
واه 😂اون برا ۲ هفته اوله نه اسی ۶ یا ۷ هفتشه قلب بچش تشکیل شده الان بره سونو بچش قلب داره
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
نمیدونم والا من شنیدم زعفران برا بچه خییلی خطر داره وسقط میشه
نه سقط نمی شه خانم باردار نبایدزعفرون مصرف کنه دچار مشکل می شه
ولی توروخدا با فکر اینکارو کن من شریک این گناه نشم! خواهش میکنم یه لحظه عذاب وجدان گرفتم ک گفتم ...
نگران نباش شریک گناهش نمیشی،شاید متقاعدش کنم با حرف که تا به دنیا بیاد ۹ ماه وقت داریم،میشه وام ازدواج مونو بگیریم بریم از اینجا ، اتاق برا بچمون درست کنیم روزیش میرسه ، اول آخرش حرف حرفه شوهرمه من تلاش خودمو میکنم واسه نگه داشتن بچم بازم