2777
2789
عنوان

کمکم کنین ...راهنمایی بدیدبرای سقط جنین😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 101 پست
من نمیدونم شما هدفتون از باردار شدن و بچه آوردن چیه  اینکه دهن خانواده شوهرو ببندی یا وجدان خود ...

چون پولدار نیستیم نباید طعم مادری رو بچشیم؟ بچه داشتن چه ربطی به وجدان داره؟این یه غریزه ست که حتی حیوانات دارن .

لطفاً چیزی به استارتر نگو .چون شریک میشی .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم مطمئنم کارخدا بی حکمت نیس ، واسه همینم راضی ام یجورایی به نگه داشتنش اما شوهرم اوضاع روحیش ک ...

نمیدونم عزیزم ولی من واقعا از خشم خدا میترسم ، ان شاالله هرچی خیر باشه

عزیزم ببخشید که همچین سوالی رو میپرسم ولی وقتی بچه رو سقط میکنن جنین رو چیکار میکنن

هیچی دیگه جنینی نمیبینی که مثل پریودی هست یه لخته ی خونه که ازت میفته جنینی نیست که 

همین که گفتن اینکه الان نگران نگه داری بعد زایمان هستی بعد سقطت شوهرت قبول میکنه تورو نگه داره؟؟.

خودش میگه سقطش کن چندسال دیگه اوضاع خوب میشه ما حامیوفتیم خودمون عاقل تروبزرگتر میشیم اونوقت نی نی میاریم 

اینم هست نمیدونم چون خودش پافشاری میکنه میشه بعدا چیزی گفت سرکوفت بزنم که تو خواستی و تو گفتی و مجبو ...

کی  به مردا سرکوفت بزنی انقد زبونشون دراز هست که نگو باز می گن اون موقع نمی خواستم الان دلم بچه می خواد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یه قاشق زعفرون بخور سریع سقط میشه 

واه 😂اون برا ۲ هفته اوله نه اسی ۶ یا ۷ هفتشه قلب بچش تشکیل شده الان بره سونو بچش قلب داره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نه بابا من اینقدر این چیزا خوردم اصلا بدون قرص و سوزنو نمیدونم این چیزایی که دکتر میده سقط نمیشه&nbs ...

نمیدونم شاید بریم دکترشنبه هفته جدید مشورت کنیم 

نمیدونم والا من شنیدم زعفران برا بچه خییلی خطر داره وسقط میشه 

نه سقط نمی شه خانم باردار نبایدزعفرون مصرف کنه دچار مشکل می شه 

ولی توروخدا با فکر اینکارو کن من شریک این گناه نشم! خواهش میکنم یه لحظه عذاب وجدان گرفتم ک گفتم  ...

نگران نباش شریک گناهش نمیشی،شاید متقاعدش کنم با حرف که تا به دنیا بیاد ۹ ماه وقت داریم،میشه وام ازدواج مونو بگیریم بریم از اینجا ، اتاق برا بچمون درست کنیم روزیش میرسه ، اول آخرش حرف حرفه شوهرمه من تلاش خودمو میکنم واسه نگه داشتن بچم بازم