مجبوریم بچمونوسقط کنیم ،من نمیخوام اینجوری بشه ، اما فعلا شرایطش نیس ،شوهرم ناراحت و نگرانه و از وقتی فهمیده حامله ام یه هفته اس مدام میگه نمیشه الان و ما سرایداریم و من دستفروش مترو ام شغل ثابت ندارم و آینده ش چی میشه و نمیخوام تو شرایط سخت و با کمبود مثل خودم بزرگ شه بچم و مجبوریم بندازیمش ببخشه خدا جفتمونو اما ... همش اینارو میگه و الان ۱ ماه و ۱ هفته س باردارم خودمم وشوهرم ۱ هفته اس فهمیدیم، شایدم شوهرم حق داره .... با چی بندازمش که آسیب نبینم زیاد ؟
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
خدایی که بچه رو داده اونم بدون خواست شما؛قطعا به فکر روزیش هم بوده و هست..شاید همین بچه برکت بیاره...خیلی دیدم بعد سقط بچه مادره دیگه نتوتسته بچه نگهداره تو رحمش...یکم بیشتر فکر کنین..
هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
اینجا بهت راهکار نمیدن هیچ. زور میگن باید بیاری و اعتقاد بر این دارن بچه روزیشو میاره😑😑😑
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
روزی اون بچه رو خدا میده ، بچه خودش باعث خیر و برکت هست مطمئن باش خدا میخواد شما رو مورد لطف و عنایت خودش قرار بده عزیزم سجده شکر به جای بیارین شما و شوهرتون از وجود این نعمت ، از قهر خدا بترسید