2777
2789
عنوان

کمکم کنین ...راهنمایی بدیدبرای سقط جنین😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 101 پست
انشالله حامله بشی تا ۱۳ رجب ولادت حضرت علی ، ماه رجب پر از خیر و برکته امشب شب اول رجبه از خدا بطلب ...

فدای تو بشم که اینقدر قلب مهربونی داری 

خود خدا و ائمه این کار رو نهی کردن .سقط کردن یه لحظه ست وولی یه عمر پشیمونی و حسرت برات داره عزیز دل من 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
اگه یه درصد میتونی نگه اش داری نگهش دار😭😭😭😭😭💔💔💔💔

فکر نکنم ... هنوز ۹ ماه ازدواج کردیم ، شهر غریبم کسی رو ندارم مواظبم باشه از مادرم و همه دورم،میترسم تنهام مکنه تاحالا مادر نبودم ، الانم تو ی خونه ۲۵ متری سرایدار یه ساختمونیم و اصلا اوضاع جالبی نداریم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم .ترخدا تشویقش نکن .اون بچشه،ادم چطور میتونم بچه خودش رو از بین ببره 

تشویق چیه عزیز من.مگه نمیبینی شرایط بچه دار شدن نداره مگه کشکیه بچه آوردن؟بدنیا بیاد بدبخت بشه خوبه دوروز دیگه تو روت وایسه بگه چرا منو به دنیا آوردی غلط کردی بدنیا اوردی.این خوبه‌،؟با کمبود بزرگ بشه خوبه؟نفستون از جای گرم بلند میشه والا

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
باچی سقط کنم نمیدونم چیزی راجب قرصاش ... عوارضم داره ؟ ۱۹ سالمه و خیلی میترسم ، بچه هم دوست دارم و ح ...

آره عوارض زیادی داره ، خدا عصبانی میشه و  همینم که دارین ازتون میگیره ، دیگه حتی بهتون بچه ، هم نمیده 

باچی سقط کنم نمیدونم چیزی راجب قرصاش ... عوارضم داره ؟ ۱۹ سالمه و خیلی میترسم ، بچه هم دوست دارم و ح ...

برا نگه داشتنش تلاش هم کردی تو مادری  بچت در پناه تو نباشه تو این دنیای بی رحم چه کنه تو پناهش باش 😭😭😭😭وای شاید سهم تو تو این دنیا فقط همین یه بچه باشه اگه دیگه باردار نشی همین شوهرت زمین وزمان سرت خراب می کنه که من بچه می خوام  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

فکر نکنم ... هنوز ۹ ماه ازدواج کردیم ، شهر غریبم کسی رو ندارم مواظبم باشه از مادرم و همه دورم،میترسم ...

عزیزم اینجا هیچ کس شرایطتتو درک نمیکنه.میترسن بگن انگ قاتل بهشون بخوره منطقی نیستن.من با یه قرصی سقط کرده بودم اسمشو نمیدونم دکتر زنان زایمان بهم داده بود.اگه آشنا داری پرس و جو کن

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
تشویق چیه عزیز من.مگه نمیبینی شرایط بچه دار شدن نداره مگه کشکیه بچه آوردن؟بدنیا بیاد بدبخت بشه خوبه ...

یعنی هرکی بچه دار شد ناخواسته چون نمیتونه نگه داره بره بکشه دیگه ، به نظرم شما هم در این جنایت شریکین 

یعنی هرکی بچه دار شد ناخواسته چون نمیتونه نگه داره بره بکشه دیگه ، به نظرم شما هم در این جنایت شریکی ...

شرایط اسی فرق داره بخون 

منم نمیخواستم اما باردار شدم الان 5ماهمه خیلی استرس دارم برای خرجیش وقتی دکتر سونو و ازمایش مینویسه از استرس میمیرم فقط هنوزم نتونستم براش لباسی چیزی بخرم ...ههمش ناراحت و نگران اینده اش هستم وقتی رفتم سونو گفت قلبش تشکیل شده دلم نیومد سقط کنم یکی اینکه گفتن هزینه سقط هم اندازه زایمانت در میاد و .اینکه اصلا شجاعت سقط نداشتم...

یعنی هرکی بچه دار شد ناخواسته چون نمیتونه نگه داره بره بکشه دیگه ، به نظرم شما هم در این جنایت شریکی ...

کسی هم بخواد کاری رو انجام بده میده.حرف من و تو توش اثری نداره

تشویق چیه عزیز من.مگه نمیبینی شرایط بچه دار شدن نداره مگه کشکیه بچه آوردن؟بدنیا بیاد بدبخت بشه خوبه ...

منم اوضاع مالی خوبی ندارم .ولی آخه سقط کردن درسته ؟

حالا جدای از مذهب ،پس انسانیت چی میشه 

اگه دیگه باردار نشد چی؟سرکوفت های شوهر و خانواده رو چطور تحمل کنه .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
عییی بابا ، شوهرم میگه یه چندتا قرص بخوری سقط میشه  ... چیزیتم نمیشه ،

شوهرت الکی میگه خودش که قرار نیست درد رو بکشه بعد مادرت که در قید حیات هست بی خانواده نیستی انگار حالا تو شهرتون نیست ولی به هرحال کسی پیدا میشه بچه دنیا بیاد کمکت کنه

کاربری. مشترک دو دوست😀
فکر نکنم ... هنوز ۹ ماه ازدواج کردیم ، شهر غریبم کسی رو ندارم مواظبم باشه از مادرم و همه دورم،میترسم ...

عزیزم چه شرایط سختی ای کاش مراقبت بیشتر می کردی سقط کردن از ۱۰ زایمان هم بدتره الان سقط بکنی کی می خواد مراقبت باشه کسی هست ازت پرستاری کنه  انشاالله خدا خودش کمکت کنه اینجا کمک نخوا بدتر حال روحیت خراب می شه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن