liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21579 عنوان تنگی نفس 98 بازدید | 17 پست بچه ها کسی داشته؟ چجوری خوب میشه؟ بعد سرماخوردگی اینجور شدم خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅 1399/11/23 | 02:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
احسان115 عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 3238 مطمنی سرما خوردگی بود؟علایمتون چیه؟سلبقه قبلس؟؟ کاربراقا...
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92934 کرونا نبوده خدا نکرده کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21579 مطمنی سرما خوردگی بود؟علایمتون چیه؟سلبقه قبلس؟؟ سه روز پیش آبریزش بینی سوزش گلو خلط داشتمالان خوب شده فقط همین تنگی نفس مونده خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21579 کرونا نبوده خدا نکرده نمیدونم یبار شهریور کرونا گرفتم این مدلی نبودبعدم این 3 روزه خوب شد خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
عممم۲ عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 2369 یه تست کرونا بدی بد نیست شایدم از حساسیت باشه هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92934 نمیدونم یبار شهریور کرونا گرفتم این مدلی نبود بعدم این 3 روزه خوب شد فرقی نداره برو دکتر کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
احسان115 عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 3238 سه روز پیش آبریزش بینی سوزش گلو خلط داشتم الان خوب شده فقط همین تنگی نفس مونده سرفه؟بیحالی؟بدن درد؟تنگی نفستون کی بیشتر..شب صب..تو چ پوزیشنی بیشتره؟؟ کاربراقا...
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21579 یه تست کرونا بدی بد نیست شایدم از حساسیت باشه میترسم چون خیلی شلوغه اگرم کرونا نداشته باشه آدم حتما میگیره خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21579 سرفه؟بیحالی؟بدن درد؟تنگی نفستون کی بیشتر..شب صب..تو چ پوزیشنی بیشتره؟؟ سرفه دارم اونم وقتی نفسم تنگ میشه سرفه میکنم ک بهتر نفس بکشمبیحالی و بدن درد و تب نداشتم و ندارمتنگی نفسم شبا وقتی خوابیدم هست خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92934 میترسم چون خیلی شلوغه اگرم کرونا نداشته باشه آدم حتما میگیره صبحا برو کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عممم۲ عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 2369 میترسم چون خیلی شلوغه اگرم کرونا نداشته باشه آدم حتما میگیره انشالله که خیره هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21579 سرفه؟بیحالی؟بدن درد؟تنگی نفستون کی بیشتر..شب صب..تو چ پوزیشنی بیشتره؟؟ من میترسم میشه جواب بدین خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
احسان115 عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 3238 سرفه دارم اونم وقتی نفسم تنگ میشه سرفه میکنم ک بهتر نفس بکشم بیحالی و بدن درد و تب نداشتم و ندارم ... ما فردا برین یه تست وسی تی...سرماخوردگی بعیده بعدش تنگی نفس بده ..سابقه اسم ندارین؟ کاربراقا...
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21579 ما فردا برین یه تست وسی تی...سرماخوردگی بعیده بعدش تنگی نفس بده ..سابقه اسم ندارین؟ من میترسم برم تست 🥺نه آسم ندارم اما حساسیت و سینوزیت آره خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅