2789

کرونا نبوده خدا نکرده 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمنی سرما خوردگی بود؟علایمتون چیه؟سلبقه قبلس؟؟

سه روز پیش آبریزش بینی سوزش گلو خلط داشتم

الان خوب شده فقط همین تنگی نفس مونده

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
نمیدونم  یبار شهریور کرونا گرفتم این مدلی نبود بعدم این 3 روزه خوب شد

فرقی نداره برو دکتر

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
یه تست کرونا بدی بد نیست شایدم از حساسیت باشه

میترسم 

چون خیلی شلوغه اگرم کرونا نداشته باشه آدم حتما میگیره

سرفه؟بیحالی؟بدن درد؟تنگی نفستون کی بیشتر..شب صب..تو چ پوزیشنی بیشتره؟؟

سرفه دارم اونم وقتی نفسم تنگ میشه سرفه میکنم ک بهتر نفس بکشم

بیحالی و بدن درد و تب نداشتم و ندارم

تنگی نفسم شبا وقتی خوابیدم هست 

میترسم  چون خیلی شلوغه اگرم کرونا نداشته باشه آدم حتما میگیره

صبحا برو

میترسم  چون خیلی شلوغه اگرم کرونا نداشته باشه آدم حتما میگیره

انشالله که خیره

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
سرفه؟بیحالی؟بدن درد؟تنگی نفستون کی بیشتر..شب صب..تو چ پوزیشنی بیشتره؟؟

من میترسم میشه جواب بدین

سرفه دارم اونم وقتی نفسم تنگ میشه سرفه میکنم ک بهتر نفس بکشم بیحالی و بدن درد و تب نداشتم و ندارم ...

ما فردا برین یه تست وسی تی...سرماخوردگی بعیده بعدش تنگی نفس بده ..سابقه اسم ندارین؟

کاربراقا...
ما فردا برین یه تست وسی تی...سرماخوردگی بعیده بعدش تنگی نفس بده ..سابقه اسم ندارین؟

من میترسم برم تست 🥺

نه آسم ندارم اما حساسیت و سینوزیت آره