2777
2789
عنوان

بی بی چک من عکس

139 بازدید | 14 پست

سلام نتیجه ی بی بی چک من چیه؟

دو روز مونده ب موعد

ازمایش بتا دادم با سه بار رقت

۲ شد

یبارم چهارروز به موعد شد ۸ بدون رقت

بنظرتون باردارم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم خیلی دوس دارم شوهرم دوست نداره چون یه دونه داریم ممنونم از دعای قشنگت گلم❤️❤️❤️

منم دومی راباردارم. 6هفته.خودم دلم نمیخاست. شوهرم میخاست. ولی دیگه چه میشه کرد زن بودن سخته. ان شاالله حاجت وخاسته دلتون باخاست خداهماهنگ بشه. ❤️❤️

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
اولی چند سالشه گلم؟

شش ساله. نمیدونم چرا تک فرزندی دوست دارم. ازطرفی میترسم تنها باشه. وقتی تنهاست من بخابم خیلی میترسه ومیشینه بالاسرم. یا وقتی میخادبازی کن هی نق میزنه همبازی میخاد. الان هم توکوچه کناربچه هاست نمیادتوخونه

شما بچتون چندسالشه؟ همه میگن باید پسربشه چون اولی دختره. برای همین میگم دست خودم نیست. میگم همین یدو ...

نه عزیزم این چه حرفیه دختر و پسر هردو نعمتن انشاالله صحیح و سالم باشه...من دخترم نزدیک سه سالشه کوچولوعه💕

نه عزیزم این چه حرفیه دختر و پسر هردو نعمتن انشاالله صحیح و سالم باشه...من دخترم نزدیک سه سالشه کوچو ...

اخی کوچولویه. من هفته چهارم لک وخونریزی داشتم. بعد یک هفته استراحت کردم وامپول وشیاف تاخوب شدم. شما براتون فرقی نمیکنه دومی چی باشه؟ بخداازحرفهای بقیه خسته میشم. من یه سقط هم داشتم که ازنطر روحی داغون شدم

اخی کوچولویه. من هفته چهارم لک وخونریزی داشتم. بعد یک هفته استراحت کردم وامپول وشیاف تاخوب شدم. شما ...

نه زیاد فرقی نداره چی باشه فقط صحیح و سالم باشه

انشاالله شما هم یه پسر سالم و سلامت میاری💚🥺