بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمرت اینا هم ؟ تو تاریک هات دیدم نگران بودی ؟خوب شد حرکت هاش چند تاش مثلا تو طول روز و چطوری ...
عزیزم امیدوارم ترشح هیچی نباشه ولی دکترت بگو شاید عفونت ادرار باشه که تو بارداری خیلیییی شایع هست منم یک دوره گرفتم و حرکتهاش خوبه ولی هنوز نگرانم الان هم با گریه دارم برات تایپ میکنم شنبه معلوم میشه
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
هی فکر میکنم کیسه ابه،شما چی شدید ؟ منم ان شاءالله شنبه نوبت دکتر و سونوگرافی دارم خیلی د ...
ببین ترشح کیسه آب زرده و خون قاطیش هست بیخود به دلت بد راه نده منم یه روز فکر کردم کیسه آبم پاره شده آخر شب بود زنگ زدم اورژانس گفتم آمبولانس نمیخوام ولی حالتهام رو گفتم گفتش هیچی نیست الکی استرس نگیر
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده