2777
2789
ببین ترشح کیسه آب زرده و خون قاطیش هست بیخود به دلت بد راه نده منم یه روز فکر کردم کیسه آبم پاره شده ...

خیلی ببخشید دراز کشیده بودم ،همش که گرممه عرق میکنم مخصوصا اونجام 

بعد حس ترشح کردم ،خیلی ببخشید ، دست زدم به دستم آبکی و رقیق و یه جاهاییش سفید بودش ،اما مثل آب سر نمیخورد ؟

همش در حال تست خودمم و دست شستن یا دستمال 

استراحت هم هستم

دیگه به زور رفتم دستشویی ،خودم با شامپو بچه شستم ، خشک کردم اومدم شلوارم عوض کردم 

خیلی ببخشید دراز کشیده بودم ،همش که گرممه عرق میکنم مخصوصا اونجام  بعد حس ترشح کردم ،خیلی ببخش ...

منم اونشب که شک کردم فکر کنم عرق کرده بودم به هر حال بیخود نترس

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو آزمایش ادرار ؟ بعد چکار کردی ؟ من آزمایش ادرار چند وقت پیش دادم  ترشح هام همیشه رقیق بوده ...

آره عفونت بود بهم آموکسی سیلین داده 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
منم اونشب که شک کردم فکر کنم عرق کرده بودم به هر حال بیخود نترس

آره منم میگم عرق هم هست 

اما همیشه ترشح هام همین جوره که گفتم 

اوهوم توکل برخدا ،سر تکون هاش که نگرانم ،استراحت هم هستم ،دیگه خدا خودش کمک کنه ،خیلی دلم گرفته 

آره منم میگم عرق هم هست  اما همیشه ترشح هام همین جوره که گفتم  اوهوم توکل برخدا ،سر تکون ...

همیندیگه آدم وقتی استراحت مطلق میشه هیچ کاری نداره فقط فکر و خیال میکنه😤

تو آزمایش ادرارم هم یه ذره گلوکز پروتئین هم بودش 

نمیدونم دقیق چی به چیه ولی در کل عفونت دارم چون سیستم ایمنی ما تو دوران بارداری میاد پایبن عفونت ادرار و لثه خیلی عادیه

اوهوم دقیقا من تقریبا از اولش استراحت مطلقم  میگم شکمت سفته ؟یا نه نرمه؟ من زیرنافم فقط نرمه

طرف راست سفته سمت چپ همیشه شله نمیدونم جرا همیشه سمت راسته

من نزدیک دنده هام معدم سفته  پسره؟ منم پسره همیشه راسته گاهی چپ میره  به سلامتی چند هفت ...

من هفته ۳۶ هستم ولی بچه دو هفته رشد نکرده برای همین بهم استراحت داده وقتی بچه سفالیک باشه پاش رو کش میده به قفسه سینه مادر فشار میاد انگار دنده ها داره میشکنه و اینکه بله بچه منم پسره

من هفته ۳۶ هستم ولی بچه دو هفته رشد نکرده برای همین بهم استراحت داده وقتی بچه سفالیک باشه پاش رو کش ...

مواظب خودت باش منم نگران رشد هستم توکل برخدا 

یعنی الان منم سفالیکه؟

تو انومالی سفالیک بودش 

مواظب خودت باش منم نگران رشد هستم توکل برخدا  یعنی الان منم سفالیکه؟ تو انومالی سفالیک بودش&n ...

اگه بخوای طبیعی فارغ شی سفالیک بهترین حالته